header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У Солуну умро од короне потпуно вакцинисни хирург Штампај Е-пошта
петак, 01 октобар 2021
         Упркос чињеници да је био потпуно вакцинисан, професор медицине и хирург на клиници Агиос Лукас у Солуну, Христос Константарас, заразио се коронавирусом и умро.

Овом реномираном лекару са дугогодишњим искуством и великим доприносом националном здравственом систему дијагностикован је рак. Почетком фебруара лекар је завршио вакцинацију. Преминули је иза себе оставио супругу и двоје деце који су кренули његовим стопама у медицини.

Клиника у којој је радио опростила се од колеге и изражава дубоко саучешће његовој породици и вољенима.

Саопштење клинике:

"Администрација и особље клинике "AGIOS LOUKAS" дубоко су ожалошћени због смрти свог колеге, хирурга Христоса Константараса.

Христос Константарас, величанствен хирург, био је професионалац у својој области, паралелно са праксом бавио се изградњом универзитетске каријере.

Увек насмејан, спреман да служи и понуди помоћ, деценијама је „писао историју клинике“, остављајући само добре успомене за оне који су га познавали и радили раме уз раме с њим.

Узоран породичан човек, иза себе је оставио дивну жену и двоје деце, сина и ћерку, надарене хирурге, достојне настављаче породичне традиције.

Наша клиника је изгубила свог највернијег и пожртвованог колегу, који ће заувек остати у нашем сећању и у нашим срцима. Изражавамо саучешће његовој жени и деци. Сећање на Христоса Константараса, беспрекорног, поштованог човека, заувек ће остати у историји наше клинике."

Извор: „Борба за веру“ / https://rua.gr/news/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 01 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.