header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Раде Јовковић: Демографска ситуација у Русији је катастрофална Штампај Е-пошта
понедељак, 07 фебруар 2022

 Помаже Бог браћо!

Желим само да допуним чланак:

http://borbazaveru.info/content/view/15558/1/

Иако Русија финансира и стимулише рађање дјеце, на чему ми Срби би могли да завидимо, могли би да се од њих учимо, ситуација је страшнија, него што у чланку пише. Зашто?

- Зато што се сваке године изврши око 7 милиона абортуса, абортус није забрањен .

- Антуруска миграциона политика. За путинових мандата, увезено је око 30 милиона муслимана из Авганистана, Узбекистана, Таџикистана...

То је званична цифра, с незванично може бити још 10-20.Толико су се осилили, да нема дана да њихови манијаци не силују руске дјевојчице, или пребијају Русе. Ради масовне појаве, и да би се сачувао лажни мир у кући, недавно је новинарима кривично забрањено писати да су муслимани силовали или пребили Руса. Копија прогона Србског народа са Косова.

- Кинези се по Владивостоку и другим источним градовима одјећају као своју на своме. Руси су на истоку мањина.

За друго рођени дијете прима се матерински капитал у висини 700000 рубљи, а за треће дијете земља за викендицу или кућу.

Руси рађају по 1-2 дјеце, увозни муслимани који експрес поступком добију држављанство рађају по 5-10.

Тако да од стимулације наталитета корист имају увозни Кинези и муслимани.

- Лењин, Стаљин и Хитлер су се побринули  да је у Русији дефицит мушкараца. Рускиње буквално по јавним гласилима и друштвеним мрежама траже момка који ће их оженити. Многе се удају за азијате, будисте, муслимане... шири се братство и јединство као у Титина времена.

- Парохијски свештеницу не знају колико имају парохијана. Веома је мали вјерујућих проценат Руса, а још мање живи по Јеванђељу.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 07 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.