header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Рубрика "Косово" на "Руској линији" Штампај Е-пошта
среда, 24 фебруар 2010
        Информативно – аналитичка агенција „Руска линија“, са којом сајт „Борба за веру“ сарађује, редовно објављује текстове о догађањима у СПЦ. На „Рускoј линији“ постоји рубрика „Косово“ у којој је данас, 24. 2. 2010, објављено отворено писмо братства мн. Црна Река Патријарху српском г. Иринеју у преводу на руски (http://www.rusk.ru/analitika/2010/02/24/otkrytoe_pismo_bratii_monastyrya_crna_reka/). У току вечери поставили смо на нашем сајту банер који директно води у рубрику „Косово“ „Руске линије“.

Посетиоци „Руске линије“ у својим коментарима на писмо братства Црна Река Патријарху Иринеју, изражавају своју подршку Владики Артемију, Црноречком братству, верницима СПЦ и читавом српском народу. За наше посетиоце превели смо неколико коментара:

Георгије Смагин каже: „Неоспорно Црна Река је најбољи манастир у Србији од оних у којима сам био. У њему је све добро: и поредак и служба и братија. Место на коме се налази је фантастично, а чудотворне мошти Св. Петра Коришког поштују чак и муслимани.

Екатарина Домбровска поручује: Драга и храбра браћо у Христу молитвено подржавамо вас и владику Артемија. Ваше писмо прештампавамо на блоговима. Нека вам је Бог у помоћи!

Свештеник Виталије: Молитвено смо с вама, Ваша Светости, верни архипастири, пастири, владико Артемије и многострадални српски народе. Нека вам Господ помогне!

Наталија каже: Српска браћо и сестре, нека вас укрепи Господ! Нека Господ чува владику Артемија! Каква времена, какви прогони Цркве Божије усред бела дана. Како све то схватити? Колико мука и страдања су претрпели Срби на Косову, а сада још и ОВО. Када ће се на крају испунити правда Божја? Када ће бити кажњени злочинци и издајници? Када ће верни видети светлост и победу правде? Како је све то тешко.

Господе, не ускрати помоћ Твојим слугама, који се у Тебе уздају!

Један од посетилаца „Рускe линијe“ жели трпљење и чврстину српској братији, нарочито кад их издају и продају, као и да им прогони буду на спасење.

http://www.rusk.ru/analitika/2010/02/24/otkrytoe_pismo_bratii_monastyrya_crna_reka/#comments

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 фебруар 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.