header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Сатанистичка симболика: "Дан 7 Милијарди Људи" "пао" на исти дан кад и "Halloween" – „Ноћ вештица" Штампај Е-пошта
понедељак, 31 октобар 2011

 СА 7 МИЛИЈАРДИ НА 500 МИЛИОНА ЉУДИ –БОЛЕСНИ ПЛАН СВЕТСКЕ ЕЛИТЕ

Није свакако случајност да су Уједињене нације одредиле да “Дан 7 Милијарди Људи” падне на исти дан као и "Halloween" – „Ноћ вештица“. Можда желе да истакну да ће то бити “застрашујуће” да ми имамо 7 милијарди људи на овој планети, или можда покушавају да нам пошаљу поруку да је одређивање да “Дан 7 Милијарди Људи” падне баш на тај дан када је и "прослава смрти" (тј. "ноћ вештица").

+++

Пише: The American Dream

Уједињене нације су службено одредиле да 31. октобар постане “Дан 7 Милијарди Људи”. На тај дан Уједињене нације процењују да ће популација света, по први пут, достићи 7 милијарди људи. Али, уместо да се овај “камен темељац” од 7 милијарди људи прославља по ономе шта претставља, UNPF (Фонд за популацију Уједињених нација) се насупрот томе сконцентрисао да 31. октобар употреби како би подигао свест о могућности “одржавања” чињеничног стања у свету, као и о неопходности “одржавања напретка света” због самог чињеничног стања. Другим речима, Уједињене нације се још једном изјашњавају да на овој планети има превише људи и да морамо предузети додатне, директне мере како би умањили плодност код људи.

Током протеклих година, УН и друге међународне организације су постале смелије у покушају спровођења болесних планова светске елите. Већину протеклог времена организације као УН су употребљавале како би једноставно говорили о “стабилизацији” глобалне популације, али, као што ћете у овом чланку видети, има много оних међу глобалном елитом који се не плаше да отворено причају о циљу смањења светске популације до нивоа од 500 милиона људи (или чак мање од тога).

И вама и мени може изгледати као лудост да се пожељује одстрањење више од 90% светске популације, али долази до раста усаглашавања међу светском елитом да је све ово апсолутно неопходно за добробит планете.

Како се примићемо 31. октобру, појављују се на десетине чланака у новинама широм света где се дају декларације каква је то ужасна ствар да смо догурали до 7 милијарди људи.

ШТА ВИШЕ, није свакако случајност да су Уједињене нације одредиле да “Дан 7 Милијарди Људи” падне на исти дан као и ‘Halloween’ (‘ноћ вештица’ - амерички празник – саставни план рада масонерије, где се инспирација узима из окулта, односно црне магије). Можда желе да истакну да ће то бити “застрашујуће” да ми имамо 7 милијарди људи на овој планети, или можда покушавају да нам пошаљу поруку да је одређивање да “Дан 7 Милијарди Људи” падне баш на тај дан када је и ‘прослава смрти’ (тј. ‘ноћ вештица’).

У сваком случају, изгледа да је све то превише велика случајност да “Дан 7 Милијадри Људи” тек тако пада на исти дан када имамо и ‘Halloween’.

Данас “одржавање напретка света” је постала једна од оних кључних фраза које они у радикалном покрету екологиста воле да користе, али већина Американаца нема појма да је један од кључних елемената у “одржавању напретка света” заправо контрола популације.

Према томе, шта се заправо сматра идеална популација за ову планету од стране оних који промовишу “одржавање напретка света” ?

Па, наравно да имамо доста неслагања око овог питања, али многи су јако отворени око чињенице да они сматрају да би ова планета требала да има само 500 милиона људи (или чак мање од тога).

На пример, прва од “десет нових заповести” неславних Georgia Guidestones (гранитни споменик у савезној држави Џорџиа, САД, који је подигнут 1979. године, а чији је наручилац непознат) диктира следеће:

“Људски род за сва времена одржавајте испод 500 милиона људи како би се одржавао перманентни баланс са природом”.

Оснивач CNN Ted Turner је отишао чак и даље од тога:

“Укупна популација света од 250-300 милиона људи, или пад од 95% са садашњег нивоа, би било идеално”.

Dave Foreman, један од ко-оснивача покрета “Earth First” (тј. “Земља прво”) је изјавио да је смањење наше популације на ниво од 100 милиона људи један од три главна циља које он лично има:

“Моја три главна циља би била да смањимо људску популацију на неких 100 милиона људи широм света, да уништимо индустријску инфраструктуру како би након тога добили природну дивљину, са својим пуним садржајем флоре, а која би се вратила назад читавом свету”.

На жалост, оваква врста интелектуалних будалаштина се предаје на главним америчким универзитетима. На пример, професор биологије на University of Texas у Austin-u, Eric R. Pianka, једном је написао следеће:

“Ја не гајим никакво зло пре људима. Међутим, ја сам убеђен да би свет, укључујући читав људски род, био у далеко бољем положају да нас није оволико колико нас је”.

Mikhail Gorbachev сматра да би умањење глобалне популације за 90% било од прилике баш оно што треба:

“Морамо јасније говорити о сексуалности, контрацепцији, абортусу, о вредностима контроле популације, јер је еколошка криза, укратко говорећи, криза популације. Пресеците популацију за 90% и неће вам остати довољно људи да екологији нанесе превише штете”.

Међутим, насупрот изнетом, глобална елита скоро стално користи “политички прихватљив” речник када прича о контроли популације. Они су склони да употребљавају такве изразе као што су “одржавање напретка света”, “умањење нивоа плодности” и “квалитет живота” када говоре о потреби смањивања популације.

Сада када нам “Дан 7 Милијарди Људи” наилази, имамо чланке који излећу у главним новинарским публикацијама широм света, а који промовишу повећање мера контроле популације. Наравно, у западном свету овакве мере су увек увијене и претстављане као “добровољне”, али, то је начин који они увек употребљавају када су овакве ствари у питању. Оног момента када довољно људи прихвати “добровољне” мере контроле популације, те исте мере ће постати и “обавезне”.

И сада, када сте постали свесни неких жаргонских речи које су у употреби, проверите шта је све недавно написано од стране највећих медијских вебсајтова на свету ...

Jeffrey D. Sachs, директор Earth Institute (Института за земљу) на Columbia University, недавно је у чланку за CNN изнео следеће:

“Долазак 7-милијардске особе је разлог за велику глобалну бригу. Тај долазак носи са собом и изазов: шта ће све требати да се одржи планета на којој би свака особа требала имати шансу за пун, продуктиван и просперитетан живот, а где ће се планетарни извори природног богатства моћи одржавати за будуће генерације? Како ћемо, укратко говорећи, моћи да причамо о “одржавању напретка света” на једној врло пренатрпаној планети?”

За Sachs-a један од “кључева” за решење “одржавања напретка света” јесте “стабилизација” читаве глобалне популације:

“Други кључ разрешења ‘одржавања напретка света’ јесте стабилизација глобалне популације. Ово се већ дешава у неким државама које имају популације са виским новчаним приходима, чак и у државама које имају популације са новчаним приходима на средњем нивоу, јер ту породице одлучују да у просеку имају једно или двоје деце. Умањење нивоа плодности у сиромашнијим земљама би такође требало да се охрабри”.

У недавном чланку за британски лист Guradian, Roger Martin је изјавио да би се сви проблеми у које гледа човечанство могли лакше решити уколико би мање људи трчало око саме планете:

“Сви еколошки (као и многи економски и социјални) проблеми се лакше решавају са мање људи, а са више људи они ће не крају бити нерешиви”.

Такође каже да уколико смањимо популацију, то ће значити бољи животи за све нас:

“На једној савршеној планети, дозвољен ниво популације који ће омогућити најбољи квалитет живота за све, сасвим јасно лежи у много мањој него у максимално већој популацији, која би једва дозволила голи живот. Што нас је више, то је мање за сваког да има; мање људи значе бољи животи.”

Али, да ли је то заиста случај?

Наравно да није.

Током историје увек смо имали огромне патње људског рода. Уколико би елиминисали 90% глобалне популације, то не би одједанпута угурало неку врсту “златног доба”. Али, многи међу глобалном елитом су убеђени да ми њима упропашћавамо “њихову планету”(!!!) и зато они више не желе да око њих нас има толико. Захваљујући технологији, њима треба само неколико милиона људи да покрећу читав систем, а на остатак нас они гледају као на “неупотребљива гладна уста”.

Све ово многима нама може изгледати као потпуно луцкасто, али ова врста бућкуриша се предаје на факултетима и универзитетима широм западног света.

Шта више, ви почињете да у западном свету гледате пораст броја људи који заиста предлажу да прихватимо “политику једног детета” као што постоји у Кини. На пример, следеће је мишљење које је објављено у чланку који се појавио у National Post:

Један закон за читаву планету, као на пример “политика једног детета” у Кини, је једини начин да се преокрене катастрофални глобални прираштај, а који износи један милион рођења сваких четири дана.

Аутор овог објављеног мишљења верује да би таква политика “јeдног детета” смањила светску популацију на ниво од 3,43 милијарде до 2075. године. Исказана памет иза свега овога је следећа:

- Уколико би од овог момента на сваку женску особу било рођено једно дете, светска популација би до 2050. године пала са садашњих 6,5 милијарди до 5,5 милијарди, и то по основу једне студије која је рађена за научну академију Бечког института за демографију.

- До 2075. године, било би 3,43 милијарде људи на планети. То би одмах имало позитивне ефекте на светске шуме, на друге природне врсте, на океане, на квалитет атмосфере као и на стандард живота.

Ово су луцкасте ствари о којима многи од тих људи седећи наоколо размишљају читавог дана.

Они су обседнути са смрћу и са смањењем популације што јe брже могуће. На нас обичне људе они гледају као на “епидемију” која разара планету, и они верују да уколико би нас се отарасили, да би онда заиста спасили ову нашу земаљску куглу.

Програми стерилизације (а исти су већином времена “добровољни”) су у пуном погону преко читаве планете. Већином времена они се и подржавају и финансирају од стране Уједињених нација. Глобална елита је потпуно опседнута са навођењем жена да имају мање беба.

То је један од разлога зашто је њима абортус тако важан.

Недавно је Al Gore (бивши председнички кандидат САД) дао следећу изјаву у вези контроле популације:

“Једна од ствари које можемо урадити јесте то да променимо технологије, да смањимо ниво полуције, да стабилизујемо популацију, и један од основних начина да се то уради јесте то да се девојке и жене и опуномоће и образују. Мора свуда да постоји присутан ‘менаџмент’ плодности, како би жене одлучивале колико ће деце имати, а уједно и распон рађања истих”.

Елита воли да употребљава такве фразе као што су “менаџмент плодности” и “породично планирање”, али оно што заиста намеравају јесте то да имамо мање трудноћа а више абортуса, како популација не би расла тако брзо.

Они свакако не немаравају да опуномоће жене да имају више деце.

Овај наступ (тј. план рада) се умногоме осликава кроз кратки меморандум Дирекције за популацију Уједињених нација из марта месеца 2009. године, када је постављено следеће шокирајуће питање:

“Шта би требало да се уради како би се поспешило умањење плодности у мање развијеним земљама ?”

Па, ко је на овом свету Уједињеним нацијама дао то право да у сиромашнијим земљама “поспешују умањење плодности”?

На жалост, овај план наступа је заступљен на највишим нивоима наше савезне Владе. Главни саветник за научна питања код Barack Obame, John P. Holden, једном је написао следеће:

“Програм стерилизације жена после њиховог другог или трећег детета, и поред тога што би то представљало релативно тежу операцију него васектомија, би било лакше применити него покушавати да се мушкарци стерилизују.

Развој дугорочне капсуле за стерилизацију која би се могла уградити испод коже и отклонити када се пожели трудноћа, отвара врата додатним могућностима контроли плодности ‘по сили закона’. Капсула би могла да се угради по уласку у пубертет и могла би се отклонити, уз службену сагласност, за огранићен број рађања деце”.

Holden такође сматра да би присиљени абортус био потпуно законит по основу Устава САД:

“Шта више, закључено је да обавезујући закони контроле популације, чак и закони који би укључили обавезујући абортус, би се могли примењивати по основу одредби постојећег Устава уколико би криза демографије постала толико драстична да би угрозила само друштво”.

Следећих 8 цитата показује стање постојеће психе код многих заступника контроле популације:

1) Bill Gates, председник Microsofta: “Свет данас има 6,8 милијарди људи. То ће довести, од прилике, до 9 милијарди. Па, ако сада заиста урадимо добар посао са вакцинама, здравственом негом, здравственим сервисима за репродуковање, ми би могли да то (тј. популацију) смањимо за 10 или 15 %”.

2) Судија Врховног суда САД, Ruth Bader Ginsburg: “Па, искрено говорећи, сматрала сам када је у САД прихваћен принцип “Roe” (тј. општи принцип пословања америчких фирми где се за улагање новца очекује и адекватан профит), постојала је брига око раста популације, а нарочито раста у популацијама оних које не желимо да имамо превише (тј. алузија на сиромашне, афро-американце, итд.).”

3) David Rockerfeller (банкар): “Негативне последице на еколошке системе планете због раста популације постају ужасавајуће очигледни”.

4) Jacques Cousteau (покојни француски истраживач и океонограф): “Да би могли да стабилизујемо популацију света, морамо одстрањивати 350.000 људи на дан (!!!)”.

5) Принц Phillip, војвода од Edinburgha (супруг британске краљице): “Ако икада будем реинкарниран, ја би желео да се вратим на овај свет као вирус-убица како би смањио ниво људске популације(!!!)” - напомена: ова изјава супруга британске краљице је добро позната, и њу вебсајт америчког политичког економисте Lyndon LaRouche-а често цитира како би обелоданио планове глобалиста на челу са приватним банкарима.

6) David Brower, први извршни директор Sierra Club: “Рађање деце се мора означити као криминална радња против друштва, и то једна која мора да се кажњава, осим уколико родитељи поседују државну дозволу за исто... сви потенцијални родитељи би морали (по сили закона) да употребљавају контрацептивне хемикалије, где би владе издавале против-дозе рађању оним грађанима који су ОДАБРАНИ за само рађање деце (!!!).”

7) Margaret Sanger, оснивач покрета ‘Планиране породице’: “Најмилостивија ствар коју једна породица може да учини својим малим члановима јесте да их УБИЈЕ (!!!).”

8) Margaret Sanger, оснивач покрета ‘Планиране породице’ у својој књизи “Жене, Морал и Контрола Рађања”, издата 1922. године у Њујорку: “Контрола рађања ће неизбежно довести до стварања чистије расе” (напомена: ово је алузија на белу, германску расу – ове принципе америчких заговорника Адолф Хитлер је прихватио и спроводио како у Немачкој, тако и ван ње, што се током Нирнбершких судских процеса у Немачкој после Другог светског рата крило како у судницама, тако и од јавности).

Ово је “endgame” (тј. крајња игра) за радикални зелени план наступа. Да би сачували ову нашу планету, они, тј. елита, сматрају да морају да на драматичан начин смање наше бројеве, а уједно да врло чврсто контролишу наше активности.

Али, да ли је ово будућност у којој би неко желео да живи? Да ли би неко заиста живео у једној будућности где вам бирократе на микроскопски начин контролишу наше животе ради добробити екологије?

Ја лично сматрам да би 7 милијарди људи на овој нашој планети сасвим лепо живели уколико би им се дало пуно додатне слободе, а уједно и слободе да живе своје животе онако како они то желе.

Самим тим што је дозвољено да сами људи одлучују како треба да живе своје животе, је сабласт за оне који су се упецали у план наступа контроле популације глобалне елите.

Па, шта ви мислите о контроли популације и овом наступу глобалне елите?

За Видовдан превео Бранко Филиповић

Извор: http://www.infowars.com/from-7-billion-people-to-500

million-people-the-sick-population-control-agenda-of-the-global-elite/

http://www.vidovdan.org/

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 31 октобар 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
Строго забрањујемо преузимање материјала са „Борбе за веру“ у циљу њиховог публиковања у клиповима на „Јутјубу“ без нашег претходног одобрења.

(Детаљније овде:)

+ + +

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
+ + +
 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.