header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Глумио Јуду и обесио сe Штампај Е-пошта
среда, 25 април 2012

Ужасно! Бразилски глумац Тијаго Климек (27) погинуо је несрећним случајем током представе „Страдање Исуса Христа“, у којој је глумио Јуду Искариотског.

Несрећа се догодила на Велики петак, током представе у граду Итарареу, око 300 километара од Сао Паула. Током извођења Јудиног самоубиства, Климек се случајно обесио. Висио је четири минута пре него што су остали глумци приметили да нешто није у реду и да је глума прерасла у трагедију. Они су онда брже-боље покушали да га скину са конопца, а Килмек је потом пребачен у болницу. Несрећни глумац је пао у кому због церебралне хипоксије, односно недостатног дотока кисеоника у мозак. Преминуо је у недељу. Полиција је покренула истрагу о трагедији, чији је узрок највероватније то што је чвор на омчи био погрешно завезан.

Стравичне фотографије умирања Климека снимио је локални фотограф. Радило се о представи малог независног позоришта. Представа је одржана у центру, на главном градском тргу.

„Један од глумаца ми је успаничено пришао и рекао да његов колега виси без свести и да му је потребан нож како би пресекао канап. Био сам забринут, али сам оклевао да му дам нож усред гужве која је настала“, рекао је Луиз Карлос Роснер, власник оближњег сендвич бара.

http://www.alo.rs/vesti/48611/Glumio_Judu_i_obesio_se

Последњи пут ажурирано ( среда, 25 април 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.