header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Чиповање деце у Америци – жиг звери у облику комичне маскоте Штампај Е-пошта
четвртак, 19 децембар 2013

 Маскота Чипи РФИД на националној турнеји која помаже деци да ублаже страх од имплатације!

      Обамина Влада организује турнеју семинара по школама широм Сједињених Америчких Држава, у току које маскота Чипи РФИД едукује децу о неопходности чиповања.

У настојању да одвоји мит од истине о федералном програму имплатирања РФИД чипова, кампања за подизање свести је покренута на турнеју у једном броју јавних школа широм наше земље. Операција има срдачну анимирану маскоту, а нацртани РФИД чип се зове Чипи (Chippie). Они користе овај лик да покаже својој младој публици предности које има РФИД имплант испод коже.

После одгледаних 30 минута каприциозног цртаног филма у којем се прати Чипи током једне од многих његових авантура, ту је луткарска представа где се деца подстичу да постављају било каква питања Чипију у вези са РФИД чипова или процеса имплантације. Свако дете напушта изложбу са пуњеном лутком Чипи, бојанком и неколико информативних летака за њихове родитеље чији садржај трајно ублажава страхове од чиповања деце.

Многи од њих су добили жељу да имплантирају себи чип на лицу места. "Осећао сам то као крајњу нужду", објаснио је Даг Вокер, који је присуствовао недавном "Chippie" семинару Угљен жупаније, у Вајоминг школи. Држећи своју малу отеклу леву руку носи малу рупу у којој је била уметнута игла рекао је он. "Сада могу добити бесплатно слаткише сваки пут кад са мамом одем у банку или продавницу!", он поносно истиче. "Чипи је мој нови најбољи пријатељ који живи у мени!"

Волт Еиснер, творац лика "Chippie" позван је да разговара са родитељима током пробног лета бренда нове кампање. "Желимо да уверим родитеље да не постоји ништа за страх у реализацији овог новог програма. То је нешто што ће неминовно имати свима користи на дуже стазе и практично не постоје недостаци. Ово ће створити повишену једноставност, удобност и безбедност у свим свакодневним трансакцијама. Са технологијом на располагању ових дана, програм је одавно требало обавити. "

Игла и РФИД имплант

Уведите Чипија - новог најбољег пријатеља вашег детета, који живи у унутрашњости његовог тела

(Биг Хорн, Вајоминг) - Унутар слабо осветљене кафетерије стотине родитеља, ученика и наставника седе гледајући ка бини занемели у очекивању. Дебелe баршунастe драперије крију магију коју треба да се одвије на овом месту. За магијом се чезне у овој заједници, и сада се очекује на ивици свог седишта у публици.

Одједном се џингл чује из школске лекарске ординације. Тишина у почетку, затим почиње уједначен звук, па оптимистичка мелодија почиње да испуњава огромну трпезарију. Дечије узбуђење је опипљиво, али она и даље ћуте, устремљеног погледа, не желећи да пропусте ни један тренутак емисије након почетка.

Музика достиже свој темпо и завесе полако почињу да се отварају. Уздисаји се могу чути из публике, јер сведоче о 7 стопала високом лику, цилиндричног облика, који стоји у центру позорнице. Он почиње да пева високо комичним гласом, и то је тренутак када избија апсолутна лудница. Нека деца се могу видети скачу горе-доле и дивље вриште. Други тапшу рукама, насмејано и певају заједно, већ познавајући песму која се сада једва чује изнад дреке и вриске неколико стотина пресрећне деце.

Ово је сцена данашњег преподнева у основној школи у Плимут у месту Биг Хорн (држава Вајоминг), прва станица на националној турнеји Чипијеве екипе и РФИД технологије свести. Чипи РФИД уређај је корпоративно спонзорисана маскота за нови мандат Обаминог програма РФИД имплантације. Његова сврха је да наведе децу и тинејџере на РФИД технологије, на забаван и не претећи начин.

Чипи хладно одговара на дечја питања и стишава све недоумице које могу имати у вези са РФИД имплантата. Деца кажу да уживају у Чипијевом оптимистичком ставу, и веселој природи. Маскота би могла веома лако да постигне ниво славе међу децом који имају љубичасти диносаурус Барни или Телетабиси.

Млађе генерације су изгледа посебно опчињена њим на једном нивоу који превазилази чак и очекивања менаџерског тима одговорног за дистрибуцију Чипијевих тематских производа током кампање.

"Чипи заиста одјекује међу малом децом на алармантном степену" коментарисао је Роберт Хауел, извршни директор маркетинга и менаџерског тима задуженог за робну линију "Chippie". "Имали смо тежак период у покушају да одржимо корак са потражњом свих производа које производимо. Када смо стигли у прву школу, све наше залихе су испразњене у року од 45 минута. "

"Он је тако кул!", рекао је Харис Брадинг студент на Плимоутх основној школи. "Толико волим Чипија! Он је мој најбољи пријатељ на целом свету, а ја не могу да дочекам да ми се у стварном животу мој сопствени Чипи имплантира у руку!

"Још једна млада девојка са којом смо разговарали, рекла је да она жели розе РФИД када постане доступан. Онда је наставила, "Волим део ДВД-ја где су сви мали Чипијеви нашли домове у телима дечака и девојчица и сви су живели срећно до краја живота.

"Чипијева национална турнеја траје месец дана, са почетком у Вајомингу, и завршетком на истоку, на Флориди.

Нова кампања: Чипи и Исус, руку под руку, демантују постојање "Жига звери"!
 
           На недавној конференцији за штампу Чипи РФИД је инсистирао: "Ја нисам жиг звери"

(Олимпијско село, Монтана) - Након контроверзи око Чипија РФИД-а у првој половини школске турнеје национално едукативног семинара, Чипи и његови правни заступници одржали су конференцију за новинаре да очисте ваздух поводом бројних неукусних навода који су недавно речени о Чипију и његовом кампу.

Чипи је тренутно на пола пута у оквиру турнеје која има изгледа жестоку опозицију у појединим државама. Дана 11. новембра, када је по доласку у њиховом заказаном термину појављивања у Тартара средњој школи, у ​​Олимпијском селу (држава Монтана), Чипи и компанија су суочене са гомилом разјарених и конфронтирајућих демонстраната који окружују школу.

Упркос присуству таквог интензивног непријатељског отпора, успели су да у школи наставе са редовном презентацијом.

Публика је била много мања него на претходним наступима, али екипа је требало да да 110% без обзира на одзив бирача. Шоу је ипак прекинут када је жена у публици почела снажно да рецитује стихове Библије, оптужујући Чипија да је он "жиг звери". Ово је изазвало неколико деце у публици да се баци у хистерију, и шоу је морао бити отказан.

Чипи је покушао да обавести присутне на конференцији за новинаре да су ове тврдње биле потпуно безочна неистина. "Ја нисам жиг звери" Чипи је говорио његовим високо комичним гласом, "Ја само желим да одржим Америку безбедном!"

У повратку кући, Чипијева екипа је представила нову кампању којом гуши старомодне и верске страхове. У њој (на слици горе) се Чипи може видети руку под руку са Исусом Христом.

Да ли ће се то доказати као успешна тактика током друге половине Чипијеве турнеје? Претпостављамо да ће само време и разумевање сујеверне хришћанске мањине показати како ће све на крају испасти.

nationalreport.net / превод и извор vozd.in.rs

Последњи пут ажурирано ( петак, 11 јул 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 87 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.