header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Ванредно! - С патријархом Иринејом збива се исти сценарио као с Амфилохијем! Штампај Е-пошта
четвртак, 19 новембар 2020

Данас су неки медији објавили да се патријарх Иринеј упокојио. А онда су ту вест повукли. Такозвана "Информативна служба СПЦ", односно Иринеј Буловић, на екуменистичко-новотарском сајту "СПЦ.рс" објавила је после подне деманти: "Према званичном извештају конзилијума лекара који се стара о здрављу Предстојатеља наше Цркве, његово стање неизмењено у односу на извештај који смо јутрос објавили", каже Буловић. Шта то значи, да Београдска патријаршија, односно Буловић, нема лични увид да ли је патријарх жив, већ се позива на конзилијум, на чијем је челу извесни пуковник др Иво Удовичић, за кога не знамо ни ко је ни шта је! Је л' ће то српски патријарх да умре кад фамозни конзилијум каже да је умро? Је л' то војска (или нека друга структура) извела пуч у Цркви?

У нашем саопштењу о здравственом стању патријарха Иринеја од 17. новембра (овде:), између осталог, написали смо: „И знајте, драги наши посетиоци, да Шарић лаже о стању патријарховог здравља. Лаже и конзилујум лекара из војне болнице на Карабурми. Јер према нашим сазнањима  (а дај Боже да није тако!), патријарх је у тешком здравственом стању. Почели су чак да му отказују бубрези.

Тог истог дана конзилијум, међутим, саопштава, а званични сајт Београдске патријаршије преноси „..да су до сада спроведене мере лечења довеле до стабилизације хроничне срчане слабости и да је у овом тренутку здравствено стање Његове Светости стабилно.”         

Дакле, ми смо рекли да је здравствено стање патријарха „тешко“, а они да је „стабилно“. Они су тада лагали. И касније су лагали. И данас лажу. И у наредним данима ће лагати.

А да бисмо видели шта лажу, односно да се збива онако како смо предвидели, - испратићемо шта се с патријархом Иринејом збивало од тренутка пријема у болницу. У наставку преносимо саопштења конзилијума и патријаршијског сајта „СПЦ.рс“:

5.11.2020.

>>Заједничко саопштење Српске Православне Цркве и Министарства одбране Републике Србије

Његова Светост Патријарх српски г. г. Иринеј примљен је синоћ у Војну ковид болницу „Kарабурма“ након што је током редовног тестирања потврђено постојање вируса SARS CoV2. Патријарх Иринеј је доброг општег стања, без тегоба и без повишене телесне температуре. На болничко лечење je примљен ради лекарског надзора и контроле, а о његовом здравственом стању конзилијарно ће бринути тим лекара различитих специјалности.<<

Дакле, 5. новембра патријарху Ирнеју није било буквално ништа. Примљен је у болницу "превентивно", на основу позитивног теста на корону, за који је чак и техно-фашиста Илон Маск рекао да је непоуздан (овде:).

14. новембра 2020.

>>Пролазно стање фебрилности било је забележено пре два дана, а после тога Његова Светост је афебрилан и без субјективних тегоба. Конзилијарно лечење Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја се спроводи по протоколу за лечење оболелих од COVID 19, уз такође предузете конзилијарне мере лечења пратећих хроничних болести.

За Конзилијум лекарâ
Командант болнице пуковник доцент др Иво Удовичић<<

Овде видимо да је патријарх у неком моменту имао повишену температуру (можда јесте, можда и није, али није ни битно), и да је то прошло и да је „без субјективних тегоба.

У саопштењу од 15. 11. са истог сајта стоји:

>>У раним јутарњим часовима 15. новембра 2020. године испољавају се симптоми и знаци погоршања хроничне срчане слабости. На примењене мере лечења стање Његове Светости се стабилизује. Конзилијум лекара специјалиста континуирано прати здравствено стање Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја.

За Конзилијум лекарâ
Командант болнице пуковник доцент др Иво Удовичић<<

У овом саопштењу је кључно: „...Испољавају се симптоми и знаци погоршања хроничне срчане слабости

У саопштењу од 16. 11. са сајта СПЦ, каже се:

>>Конзилијум лекара специјалиста прегледао је Његову Светост Патријарха српског господина Иринеја, остварио увид у медицинску документацију и закључио да у односу на јучерашњи дан и погоршање хроничне срчане слабости, постоје знаци клиничког побољшања. 

Стање Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја је стабилно. 

За Конзилијум лекарâ 
Командант болнице пуковник доцент др Иво Удовичић<<

Опет, дакле, прича о проблемима са срцем

17. новембра:

>>Конзилијум лекара је, после увида у опште стање и досадашњи ток лечења Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја, закључио да су до сада спроведене мере лечења довеле до стабилизације хроничне срчане слабости и да је у овом тренутку здравствено стање Његове Светости стабилно.          

За Конзилијум лекарâ 
Командант болнице пуковник доцент др Иво Удовичић<<

http://spc.rs/sr/saopshtenje

И саопштење од 17. новембра говори о срцу.

А сад пажња!!!

Ни у једном од извештаја конзилијума и Београдске патријаршије

од 5. - 17. новембра

НЕМА НИ ПОМЕНА КОРОНЕ!!!

Сви извештаји говоре искључиво о проблемима са срцем!

А данас?!

Данас екуменистичко-новотарско-коронашко-конзилијумски лажови кажу да се патријарху стање погоршало од последица короне!!!

Да погледамо:

Такозвани викарни епископ патријарха Иринеја и такозвани "епископ" Стефан Шарић: „По свему судећи он тек сада има симптоме короне, појачан му је секрет и то брине лекаре, нарочито због његових година. Као да су симптоми закаснели и да се тек сада јављају. Он се добро осећа, свестан је и спреман је за борбу, тако да се надамо да ће бити добро, да ће победити и да ћемо имати разлог за радост - рекао је Шарић за Курир. 

Зашто Шарић лаже? Пре свега, јер типичан УДБАШ. Друго, човек је без морала и скрупула, који је епископски чин добио симонијом и притиском власт имајућих. Заправо, Шарић говори оно што му коронократија каже да каже. А он ће рећи све што му заповеде, јер је уцењен оптужбом за киднаповање студента ликовне академије Српске Православне Цркве. Шарић је као веран и поуздан убачен у сценарио „патријарх Иринеј је умро од короне“.

Из тог разлога из читаве приче о патријарховом здравственом стању искључен чак и свемоћни доживотни, неприкосновени, за вечност самоизабрани „портпарол СПЦ“ Иринеј Буловић! Јер, природно би било да изјаве ове природе даје званични представник за штампу Цркве, а не такозвани „викарни епископ“, што је, иначе, позиција непозната у канонима Цркве.

Званични сајт Београдске патријаршије „СПЦ.рс“:

 Саопштење за јавност

14 часова  

Дана 19. 11. 2020. године у јутарњим часовима дошло је до погоршања општег стања Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја, као последица COVID 19.  

Стални конзилијум лекара уз присуство лекара из Руске Федерације прегледом Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја, увидом у лабораторијске анализе учињене у току преподнева, закључио је да је јутрошње погоршање послеца COVID 19 и да је здравствено стање Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја комплексно, али стабилно. О здравственом стању Његове Светости јавност ће бити и надаље извештавана.     

За Конзилијум лекарâ 
Командант болнице пуковник доцент др Иво Удовичић

А сад подсећамо шта смо написали у закључку нашег саопштења од 17. новембра (овде:)

Ово објављујемо као предупређење, јер ће за нови удар и притисак на Цркву, вероватно, бити смишљена прича да је патријарх умро од короне.  И онда ће непријатељи Христови рећи да се заразио на сахрани митрополита Амфилохија.

Сценарио који смо предвидели збива се пред нашим очима! Короносатанократија ће објавити да је патријарх умро од короне (зато је и хоспитализован као наводно позитиван на корону), што ће бити изговор за нови удар на Цркву, путем затварања храмова и притиска да се у нашим храмовима примењују антиправославне коронамере.

О здравственом стању патријарха Иринеја, иначе, најтачније су известиле „Вечерње новости“, које су у случају митрополита Амфилохија биле објавиле тачну вест  да је он умро, али су касније под притиском морале да је демантују:

 

„Вечерње новости,  19. 11. 2020. u 13:56:

„Патријарх српски Иринеј налази се у тешком здравственом стању, а лекари чине све што је у њиховој моћи да би га стабилизовали.

Патријарх је тренутно прикључен на апрате за одржавање рада виталних органа.

Конзилијум лекара Војно-медицинске болнице Карабурма, потмогнут колегама из Русије од 3.50 ноћас се бори за патријарха Иринеја.“ (овде:)

 Да ли је патријарх Иринеј жив или не, поштовани читаоци, верујемо да ћете то, по свему судећи, закључити и сами.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 22 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 148 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
 + + +
 
"...О свим тим противприродним гресима, тим изопаченостима, старац Јефрем Аризонски саветовао је да исповедник супружнике о томе на исповести пита директно, јер их многи не сматрају изопаченошћу, па их зато и не исповедају. Они мисле да су таква огавна дела нормална, као што су такозвани орални секс и хомосексуални односи (извините што морам да кажем наглас). Све ово је апсолутно недопустиво, то је девијација."

Архимандрит Сава Светогорац

 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.