header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Предстојећа масовна вакцинација или жигосање (чиповање) робова Штампај Е-пошта
понедељак, 24 август 2020

 Шта је то чиповање? „Википедија“ на руском језику чиповање дефинише као – процес или технологија за обележавање објеката контролно-идентификационим ознакама..."

Редакција једног од највећих руских православно-патриотских сајтова „Информ-религија.ру“, иначе братског сајта „Борбе за веру“, последњих дана је у пар наврата алармирала на опасност од предстојеће вакцинације становништва Русије од корона вируса. Наиме, масовна вакцинација ће почети у септембру, иако вакцина Центра Гамалеи није прошла трећу фазу испитивања, и упркос томе што је до сада доказано да има 144 нежељена ефекта.   

Некоме се, очигледно, много жури!

Да видимо и зашто.

Оно што нас - са православне тачке гледишта - посебно забрињава, јесте употреба QR-кода, који ће ову вакцину пратити од тренутка производње, преко дистрибуције, па до самог њеног убризгавања у тело особе.

„И видех другу звер где излази из земље, и имаше два рога као у јагњета; и говораше као аждаха... И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери: јер је број човеков и број њен шест стотина и шездесет и шест“ (Откр. 13,11, 16-18).

Уколико се подсетимо дефиниције „чиповања“ са почетка текста, да је то процес или технологија за обележавање објеката контролнио-идентификационим ознакама, зар онда није чиповање када се у тело убризга вакцина са јединственим QR-кодом, помоћу којег ће се моћи пратити њен пут од производње до конкретне особе, а затим и сама особа, којој ће овај код бити додељен после вакцинације?

QR-код 

Електронски имунолошки пасош роба:
 
Сви вакцинисани против СOVID-19 добиће QR-код и биће повезани са посебном апликацијом

Припадници сатанске завере и незналице причом о „теорији завере“ покушавали су да дискредитују све оне који већ месецима упозоравају да ће људи бити чиповани путем вакцина. Зато их питамо: хоћете ли се подсмевати и сада, када су и сами произвођачи руске вакцине потврдили да ће лек за коронавирус бити повезан са особом путем посебне електронске апликације?

Заменик директора за научни рад Центра. Н.Ф. Гамалеи, који је произвео вакцину «Гам-Ковид-Вак», Денис Логунов објаснио је како ће се изводити пробна вакцинација људи против коронавируса.

"Свака епрувета са вакцином «Спутник V»  биће обележена јединственим QR-кодом, који ће садржати податке о целом путу - када је направљена,  где је послата, где и ко је вакцинисан. Овај код биће додељен особи која је вакцинисана.

Да би контролисао читав процес, истраживачки центар већ ради на посебној апликацији. Помоћу овог програма можете скенирати код и проверити податке о одређеној вакцини.

Свака епрувета биће везана за особу, а особа за апликацију. Апликација ће бити под најстрожом контролом. Они који су болесни, такође ће моћи да се вакцинишу, јер њихова антитела брзо опадају."

Очекује се да ће масовна вакцинација почети у септембру.

Као део првог таласа, требало би да је приме пре свега лекари који раде са пацијентима у такозваним црвеним зонама.

Тестирање ће се обавити на неколико десетина хиљада људи. Но, као што рекосмо, вакцина још није прошла трећу фазу истраживања, што је више пута раније саопштавано; стога ће се, изгледа, ова трећа фаза одвијати не на животињама, већ на људима, и то присилно ...

То је потврдио шеф Руског фонда за директна улагања (РФПИ) Кирил Дмитриев, који је рекао да ће више од 40.000 пацијената учествовати у новој фази испитивања вакцине, а студија ће се спровести истовремено са вакцинацијом људи који спадају у ризичну групу.

Истовремено, регистрација препарата, чија је масовна производња већ започела, обављена је пре краја треће фазе испитивања. То је изазвало оправдано огорчење међу специјалистима: 52% руских лекара, према анкети је рекло да не верује домаћој вакцини.

Не заборављајмо:

...Ко се год поклони звери и икони њеној, и прими жиг на чело своје или на руку своју, и он ће пити од вина гнева Божијег, које је непомешано уточено у чашу гнева Његовог, и биће мучен огњем и сумпором пред анђелима светима и пред Јагњетом (Откр. 14,9-10).

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 25 август 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.