header image
Свештеник Канадске Епархије Јован Марјанац ухваћен на делу Штампај Е-пошта
недеља, 08 септембар 2019

 Драга браћо у Христу и Србству,

Шаљемо вам информацију о снимку, направљеном скривеног камером у Цркви Свих Српских Светитеља у Мисисаги у Канадског Епархији. Снимак је направљен после консултација са адвокатима и по свим законима провинције Онтарија и државе Канаде.

 

Молимо, као много пута до сада, да овај текст објавите на вашем и нашем сајту. Свако од нас мора да учини све што је у његовој моћи да се суноврат наше Свете Цркве заустави. Ћутање нам није дозвољено. Веома нам је стало да се сазна о овоме.

Свако добро од Господа,

Братство Православних Срба,

Онтарио, Канада

 + + +

Јован Марјанац снимљен је скривеном камером у крађи црквеног новца и у недоличном и богохулном понашању у Цркви Свих Српских Светитеља у Мисисаги у Канадској Епархији. Снимак је урађен у складу са законима провинције Онтарио и државе Канаде. Оригинални снимак и сва пратећа документација је сачувана.

Погледајте, отворите очи, размислите и донесите одлуку по свој савести. Да ли овакав каквим се показао Јован Марјанац заслужује да и даље буде свештеник Српске Православне Цркве? Да ли ми, Православни Срби, смемо да ћутимо и мирно посматрамо шта се дешава са нашом Црквом. У стилу, баба се чешља, а Црква у пламену.

Не судите, Браћо. Судиће и пресудиће Бог. Само Он има то право.

Ово је линк до тог снимка:

     

Ко је Јован Марјанац?

Наше Братство је више пута обавештавало Православне Србе преко Борбе за Веру о непочинствима, криминалу и злоделима овог свештеника, који је још увек секретар Владике Митрофана.

Крајем децембра 2017. године у време Божићног Поста Владика Георгије, који је неканонски удаљен са трона Канадске Епархије, прима писмо од адвоката у којем се тражи да он, владика Георгије, пренесе власништво на новорегистровану компанију под називом 2611775 Ontario Inc и то у року од само неколико дана, значи брзо и тихо да нико не сазна. А када се сазна, све ће бити сређено, приговори неважни. Прегледом регистра компанија брзо се утврдило да је оснивач и једини власник ове ново-регистроване компаније Јован Марјанац, секретар владике Митрофана и љубимац Патријарха Иринеја. Хокус покус, Јован Марјанац постаје богатији за 1.000.000 долара. Наводно Владика Митрофан о свему овоме није имао појма. Јован Марјанац остаје његов секретар примајући две плате: једну од Епархије, другу од Цркве Свих Српских Светитеља где је парохијски свештеник вољом Владике Митрофана, где је као најмлађи био изнад свештеника много старијих по годинама и чину.

Ни покушај крађе епархијске куће у којој борави Владика Георгије нити најновија крађа црквеног новца и недоличног и богохулног понашања у олтару, нису били довољни разлози за канонско кажњавање Јована Марјанца. Њему је све опроштено, он је и даље свештеник, он је и даље секретар Канадске Епархије. Онда, свима нама, треба коначно да буде јасно да се у Српској Православној Цркви инфилтрирала  екуменска и новотарска мафија која штити своје уличне војнике као што је Јован Марјанац.

 

Бог свима Србима само добро дао,

Братство Православних Срба,

Канада

Последњи пут ажурирано ( уторак, 10 септембар 2019 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.