header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ненад Генералски: Антихристова религија (видео) Штампај Е-пошта
субота, 30 мај 2020
         На интернету постоји видео у којем папа званично (екс катедра)  говори о уједињењу свих светских религија и стварању једне глобалне религије која би имала елементе хришћанства, ислама, будизма и јудаизма.

Папа је неколико пута раније спомињао а и овде понавља: ”Сви ми смо деца Божија”, без обзира на верско или религијско уверење. Ово је у потпуности супротно речима Господа Исуса Христа који у Светом Писму каже да се једино они који су поново рођени Светим Духом у Исусу Христу могу звати Божијом децом. То је Света Тајна крштења.

Св. Апостол Јован у Јеванђељу пише: “Онима који га примише подаде моћ да постану дјеца Божја: онима који вјерују у његово име.” (Јован 1, 12)

Једино крштени људи постају синови Божији (деца Божија) каже апостол Павле у Светом Писму: "Заиста, сви сте синови Божији, по вери у Христу Исусу. Заиста, који сте год у Христа крштени, Христом се заодјенусте. Нема више: Јеврејин – Грк! Нема више: роб – слободњак! Нема више: мушко – женско! Сви сте ви Један у Христу Исусу! (Галаћанима 3, 26-8)

Ислам, будизам и јудаизам негирају Исуса Христа као Сина Божијега (божанство). Зато је ово обраћање архијеретика папе доказ да се данас испуњава библијско пророчанство о антихристовој религији.

    

Последњи пут ажурирано ( субота, 30 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.