header image
Истина о QR-кодовима изречена од демона на егорцизму пре више од деценије Штампај Е-пошта
субота, 10 јул 2021

 Помаже Бог!

Недавно сам наишао на видео снимaк из, претпостављам, 2007. или 2008. год., у којој је јеромонах Василије Новиков (+ 2010) извршио егзорцизам над женом и испитивао нечисти дух који ју је мучио (упозорење: снимак следи у наставку и није погодан за децу!). Када је отац Василије питао жену о пакленим плановима у вези са одређеним документима, она (т.ј. дух у њој) говорила је о „квадратном“ документу који ће бити издат, о одређеним „наруквицама“ које ће бити дистрибуиране и да ће тај систем нанети много жртава, посебно међу децом.

Ово је тај фрагмент, видите од 5 мин. 56 сек на даље:

https://www.youtube.com/watch?v=

Jедини квадратни документ за који ја знам су QR-кодови. Да ли је могуће да се овo односи на неке ускоро издате пасоше за вакцинацију који ће се (такође) носити на наруквицама (видите н.п. www.immunaband.com)? Ако је то тако, смртна опасност која се помиње у овом видео снимку могло бих бити последица вакцинације коју би тај персонализовани QR-код требало да докаже.

Ипак, ово је само нагађање са моје стране и само Бог зна целу причу.

Можда би вам билo занимљиво да погледате фрагмент и да о томе нешто нaпишeте.

Пуно вам хвала на вашем благословеном раду.

 

Слуга Божији Јован

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 10 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.