header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Шокантна изјава "творца" „Спутњика В“ – у овој вакцини се налазе „маркери“ Штампај Е-пошта
уторак, 26 октобар 2021

 „Ако кажете да не постоји завера,

онда постоје само две могућности:

или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“

Како време пролази, о вакцинама и вакцинацији избија на површину оно што је у почетку било скривено, али претпостављано. Испоставља се да оно што су завереници називали "теоријом завере", јесте завера. Нови фрапантни податак - који потврђује заверу - изнео је творац руске вакцине „Спутњик В“, директор Института „Гамалеи“ Александар Гинцбург. Његова изјава изазвала је шок и узнемирење у руској јавности (а и шире ће, само док се прочује).

 У интервјуу руској новинској агенцији ТАСС, Гинцбург је за велики проценат оболелих међу вакцинисанима, окривио лажне сертификате и рекао да чак 80 посто оболелих међу вакцинисанима чине они са лажним сертификатима.

Гинцбург, разумљиво, амнестира своју вакцину за обољевање вакцинисаних.

Међутим, сви се питају, како је Гинцбург дошао до рачуна од 80 процената?

И сада следи поента! Гинцбург је рекао:

Проверити да ли је неко вакцинисан „Спутњиком В“ или не, може се уз помоћ специјалне анализе на присуство маркера препарата“.

У „Спутњику В“ постоје МАРКЕРИ! 

Али, људима су ову битну информацију рекли тек када су вакцинисани - да се неки "маркери" појављују у њиховим телима!

Ако ову информацију повежемо са информацијом коју смо објавили пре месец дана, да је Израел најавио инсталацију апарата названог „Омега“ на међународном аеродрому Бен Гурион у Тел Авиву, који врши генетско скенирање путника (ако се нешто скенира, онда то нешто има електронику) који долазе из других земаља у циљу сузбијања лажних ПЦР тестова (овде:), па обе вести повежемо са нашом недавном анализом Докази завере или да нам буде јасније шта се догађа“ (овде:) добијамо решење једне енигме.

+ + +

Алексеј Иванов:

Громогласна изјава академика Гинцубурга

Александар Леонидович Гинцбург (академик Руске академије наука, директор Националног истраживачког центра за епидемиологију и микробиологију по имену почасног академика Н.Ф. Гамалеи“ Министарства здравља Руске Федерације, на чијем крову расте жбуње и дрвеће, члан президијума научног савета Министарства здравља РФ, Шеф катедре за инфектологију Медицинско-профилактичког факултета постдипломског стручног образовања Московске медицинске академије И.М. Сеченова, члан уређивачког одбора часописа „ЖМЕИ“ и „Молекуларна генетика, микробиологија и вирусологија“, носилац Ордена пријатељства и медаље „У знак сећања на 850. годишњицу Москве“, лауреат Државне награде Руске Федерације за вакцине против коронавируса и награде Руског јеврејског конгреса "Global Influence Award") у интервјуу за ТАСС:

„Док се не вакцинише најмање 80%, потребно је држати ову строгу дистанцу између вакцинисаних и невакцинисаних помоћу QR кодова. Овај приступ је већ показао своју ефикасност у многим земљама света, где су важила и даље важе ограничења да невакцинисани посећују одређена места, користе инфраструктуру. Ако се спроводи строга контрола доступности QR кодова, онда ће у року од два месеца већина грађана бити вакцинисана.“

„Шест месеци је оптималан период за ревакцинацију, пошто је то минимални период током којег се претходно произведена антитела држе на високом нивоу, што обезбеђује заштиту.

Пре шест месеци, 10. априла 2021, у интервјуу Интерфаксу: „Вакцина неће деловати годину или две, већ доживотно. Убо си се два пута, па, живи тамо - пет, десет година и дуже. Као што ја кажем, оставићу своја антитела завештана својим потомцима."

„Ако се вакцинисани наводно Спутњиком В озбиљно разболе, како показују подаци, то су људи који су, нажалост, користили сертификате које су купили, лажне сертификате. Међу њима је 80 одсто оних који су купили. Проверити да ли је неко вакцинисан „Спутњиком В“ или не, може се уз помоћ специјалне анализе на присуство маркера препарата.

Видимо да људи немају ове маркере у 80% случајева. Људи троше новац, а онда се разболе и умру за свој новац. Они сами себе варају. Чини се да имају психолошки променљив поглед. Они мисле да су заиста вакцинисани и олабаве сва карантинска ограничења. И њихов ризик од болести се драматично повећава као резултат промене њиховог понашања."

Интересантно је на који је начин Гинцбург израчунао проценат? Уосталом, пре шест месеци је говорио о доживотној заштити вакцинисаних.

Подсетимо се недавне реплике потпредседника Државне думе Руске Федерације, шефа московске „Јединствене Русије“ Петра Толстоја: Нажалост, ми смо читаву информативну кампању о корона вирусу у Русији водили погрешно и потпуно изгубили. Нема поверења људи да иду и да се вакцинишу, то је чињеница... Мало је одговора на питања зашто се вакцинисани разбољевају, зашто вакцинисани умиру. Зашто настају проблеми и компликације након самих вакцинација."

Шеф ОД „Имуни одговор“ Александар Машков-Благих: „Гунцбург је ни мање ни више оптужио вакцинисане-оболеле гувернере за кривично дело? Или су гувернери са дужносницима увек 20%, а остало је стока која је купила сертификате?"

Неподељено интересовање публике изазвале су Гинцбургове речи о маркерима којима се може „проверити да ли је особа вакцинисана Спутњиком В или не”. Питање ових маркера покренуо је чак и на Првом каналу ТВ водитељ Артјом Шејнин у вечерњем издању програма „Време ће показати“. Постоји читав простор за конспирологију. Произвођач вакцине јавно признаје да она садржи неке супстанце по којима се може пратити њено присуство у телу.

Павел Парфентјев, председник МОО „За породична права“, генерални директор Аналитичког центра „Породична политика Руске Федерације“, стручњак за правна питања Патријаршијске комисије за породична питања, заштиту материнства и детињства:

Према званичној верзији господина Гунцбурга, можете пратити послушно вакцинисане и разликовати их од преваранта“. Да ли он разуме шта је рекао? И људима су саопштили ову занимљиву информацију тек када су вакцинисани? Да су неки "маркери" појављују у њиховим телима“.

Главни уредник аналитичке редакције IA REGNUM, виши истраживач Института земаља ЗНД Јуриј Баранчик: „И шта, неко од вакцинисаних је дао дозволу да му се у току вакцинације уграде неки маркери, који се потом могу пратити? Уопштено говорећи, што Гунзбург више говори, постаје „све чудесније и чудесније.” Друже Гинцбург, објавите цео списак, молим вас!“

ТГ-канал „Седми печат“: „Онај ко је рекао А мора да каже и Б. После такве изјаве, време је да шеф Гамалеи објасни какве маркере садржи његов препарат.“

„Изјава Александра Гинцбурга, шефа Центра Гамалеи, да постоји нека специјална анализа за присуство маркера Спутњик В, изазвала је одушевљење међу противницима вакцинације„чипови постоје!“... Сада се стручњаци питају шта је Гинцбург хтео да каже. да каже, пошто не постоје посебни регистровани тестови који могу препознати да ли је особа вакцинисана од ковида или не.

Одакле је дошла информација да „80% људи нема маркере препарата“ такође је нејасно – о овом скору нема поузданих података. Остаје велика мистерија шта је академик Гинцбург мислио када је говорио о маркерима препарата. Обележили су их маркерима без упозорења“, сада су противници вакцинације огорчени“, приметио је медицински портал ДокторПитер.ру.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: "Борба за веру" / zavtra.ru

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 26 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 55 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.