header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Нови апел настојатеља Соловецког манастира епископа Порфирија „Одбраните своја права“ Штампај Е-пошта
четвртак, 30 децембар 2021
        „Ако користите QR- код, онда улазите у систем који је неприхватљив ни са хришћанске ни са грађанске тачке гледишта.

Епископ озерски Порфирије, намесник Соловецког манастира, одржао је дан раније још једну запажену беседу против новог светског „ковид” поретка, који намећу власти свих земаља света.

„Ако сте се већ нашли на територији где је потребан QR-код, морате да тражите право да добијете услугу без ове мрске ознаке. И ми морамо да подржимо алтернативни систем“, приметио је владика Порфирије, наводећи Татарстан као на пример, где су возачи организовали бесплатан превоз грађана до заобилажења QR- кодова у транспорту.

      

"У нашем случају, губернатор може да организује улазак на Соловку само са кодовима, томе се мора одупрети на све могуће начине и свим правним средствима да би се дошло до укидања ових режима. Закон у сваком друштву се држи само док грађани спроводе  његово деловање. Морамо проучити наш Устав и уложити све напоре да се наша деца не нађу у друштву варварског безакоња, када ће се личност и достојанство човека претворити у ништа, ако се униште гаранције основних права и слобода “, рекао је владика Порфирије.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор:https://t.me/tsarkrest/5045

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 30 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.