header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Протопресвитер Ангелос Ангелакопулос:Имају ли везе садашњи догађаји са оним што пише у "Протоколима" Штампај Е-пошта
недеља, 02 јануар 2022

  Книга блаженопочившег архимандрита Харалампија Василопулоса под насловом: „Протоколи сионских стараца. Мрачни планови циониста: како се они данас развијају ” – ово је заиста једна од најшокантнијих, јединствених и разобличавајућих књига. У њој је представљено двадесет четири „Протокола“ циониста, који излажу свој сатански план за светску доминацију и средства која користе да би је постигли.

Аутор „Протокола” је Ашер Гинсберг, који је рођен 5. августа 1856. године у Кијевској губернији на југу Русије у јеврејској породици. У ционистичком миљеу био је познат под псеудонимом Ахад Хаам.

Први издавач „Протокола” био је руски православни писац и јавни делатник Сергеј Александрович Нилус (1902).

И поред тога што је доведена у питање веродостојност „Протокола“, њихова широка употреба и примена у пракси током векова убедљиво сведочи у њену корист. „Протоколи“ су потврђени у пракси, што значи да су планови ционизма изнесени у њима истинити.

Запажано је да десети «Протокол» садржи веома важну и актуелну информацију која се тиче вакцинације.

У његовом садржају, између осталог, постоји наслов: «Вакцинација болести и друге интриге масонства».

На крају текста десетог «Протокола» читамо:

Али ви и сами врло добро знате да је за могућност свенародног израза сличних жеља неопходно непрекидно мутити у свима земљама односе народа и влада, да сви буду преморени свађом, непријатељством, борбом, мржњом и штавише мучеништвом, глађу, калемљењем болести, невољом, да Гоји не би могли видети никакав други излаз, већ да прибегну нашем новчаном и потпуном господарству... Ако ми дамо народима да предахну, то жељени моменат мучно ће икад наступити.

 _________________________

Напомена „Борбе за веру“: У руском оригиналу кованица „калемљење болести“ - како је „Патриотикус“ превео на српски језик у свом издању „Протокола“ из 1934. године - стоји „прививкою болезней. Исправнији превод би, дакле, требао бити „пелцовање болести“.

_______________________

 Неопходно је, кажу, стално нарушавати однос људи и власти и замарати све народе поделама и непријатељством како би их натерали да прихвате тоталну хегемонију. А то се, између осталог, може постићи и уз помоћ вакцина.

Да ли је заиста тако? Ако јесте, зар ово није сатански план, који се постепено спроводи?

Зар онда нема везе – горе цитирани пасус из десетог «Протокола» - са садашњом незадрживом вакцинацијом?

Да ли је повезано са тим оно што се данас догађа у целом свету и нашој земљи, то јест спровођење вакцинације против корона вируса, подела народа на вакцинисане и невакцинисане, непријатељство међу њима, ограничавање слободе и права невакцинисаних људи, малтретирањем и расизмом против њих?

Да ли се руководиоци држава и руководиоци Цркве замисле шта то све значи? Може бити да својом тврдоглавом позицијом у подршку вакцинације они потпомажу реализацији тог ционистичког плана и гурају човечанство у стисак антихристових циониста, доприносећи успостављању њихове потпуне власти и тоталитарне владавине?

И да ли је заиста само то – да је вакцинација уврштена у мрачне планове циониста (да и не говоримо о многим другим стварима), није довољно да се ковид вакцина, којом се људи запечаћују, са гнушањем одбаци од благоразумних?

 

Извор: „Борба за веру“ / «Трость Скорописца» / https://sotiriosnavs.com/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 02 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.