header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Да ли ће Путин постати руски цар? Штампај Е-пошта
субота, 19 март 2022
          У име Оца и Сина и Светога Духа! Станимо добро, станимо са страхом!

Помаже Бог, браћо и сестре!

Због све већег хистерисања мас-медија о глобалном потезу у Украјни, хтео бих да прокоментаришем последице истог. Европа ће Путину увести санкције, а он ће њима одговорити тако што им неће испоручивати гас! Ко због ових глобалних потеза трпи последице? Народ у европи, Русији и целом свету.

Тај потез одговара глобалистима и звери због изговора стварања енергетске и економске кризе у целом свету, и урушавања економије и увођења електронског новца (крипто валута) базираних на блокчејн технологији, и тиме улазимо у последњу фазу Откровења Исуса Христа које је послао по свом Анђелу Светом Јовану Богослову!

И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног.Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери: јер је број човеков и број њен шест стотина и шездесет и шест. Откровење (глава 13)

А све ово је последица умножавања греха и зла и одступања благодати Господње, јер је наша Света Православна Литургија са Црвекено-словенског (Црвекено-србског) ишчезла и промењена је на савремени језик под изговором да би је народ разумео, као да није могао да прочита превод код куће кога је занимало и ко није разумео на језику Црвекено-словенском (Црвекено-србском).

Апелујем и молим све који могу да утичу, да би Господ одвратио свој праведни гнев, да се врати литургија на Свети Анђеоски језик Црквено-словенски, која је таква предата од Светих апостола и није мењана хиљадама година, јер зло није могло да се зацари докле год је служена Света Православна Литургија на Црвекено-словенском језику!

И као да већ све ово није довољно, него се ствара подела правословне браће, кроз стару и опробану технику, не завади па владај, него тачније и прецизније подели, па завади и владај.

Тако су од Светог Србског народа направљене нове нације:

Црнгорци, Македонци, Словенци, Хрвати (покатоличени Срби), Бошњаци (Срби који су примили Ислам).

У чему се састоји превара? Поново контрола кроз леву-десну парадигму, да ли си за лево крило или десно крило, а глава остаје нетакнута и под контролом глобалиста.

Ако ниси за Путина, ти си пацифиста, и нато лобиста и одмах си за Зеленског (глумац који је глумио у комедији да је претседник, па је то и постао, као када би Mr. Bean постао краљ).

Можемо ли да будемо уз руски православни народ, а против руских глобалних власти?

Да ли је Путин глобалиста или православни хришћанин?

По свим до садашњим његовим делима кроз кратку аналитику, одговор се сам намеће:

Да ли је заштитио Русију од глобалних мера пландемије:

Маски? Закључавања? Дистанце? Вакцинације?

Да ли је у Русији било слично као и у комунистичкој Кини?

Да ли је против дигитализације и вештачке интелигенције звери?

Да ли је увео биометријске електронске пасоше?

Да ли је шуровао са папом?

Да ли се молио код зида плача са оном капицом?

Да ли је могао да помогне Србији против нато-а за ове 22 године за свето Косово и Метохију?

Да ли ће постати руски цар, ако ослободи Цариград и врати Аја-Софију православљу?

Да ли ће то бити већа превара од слетања на месец и круне?

Време ће све показати.

Руси су наша млађа православна браћа, и сматрам да треба да се молимо за све људе и нашу православну браћу по целоме свету да их Господ помилује и заштити у овим последњим временима од свакога зла.

А све ово пишем, јер су многа наша православна браћа заборавила речи нашег Спаситеља:

Будите мудри као змије, а безазлени као голубови!”

Више су безазлени као голубови, него што су мудри као змије, јер верују људима, свакаквим виђењима и погрешно расуђују, јер треба више да се моле нашем Небеском Оцу и да страже!

Да ли ће руски цар моћи да победи звер и да јој се супротстави и да нас избави од дигиталног робства?

Одговор је негативан, јер овај систем није начинио човек и Једини који може да нас избави од дигиталног робства, и Једини који је Достојан да буде Цар над Царевима и Господар над Господарима је наш Спаситељ - Алфа и Омега- Господ Исус Христос чији долазак чекамо!

 

И видех небо отворено, и гле, коњ бео, и који сеђаше на њему зове се Веран и Истинит, и суди по правди и војује. А очи су Му као пламен огњени, и на глави Његовој круне многе, и имаше име написано, ког нико не зна до Он сам. И беше обучен у хаљину црвену од крви, и име се Његово зове: Реч Божија. И војске небеске иђаху за Њим на коњима белим, обучене у свилу белу и чисту. И из уста Његових изиђе мач оштар, да њиме побије незнабошце; и Он ће их пасти с палицом гвозденом; и Он гази кацу вина и срдње и гнева Бога Сведржитеља .И има на хаљини и на стегну свом име написано: Цар над царевима и Господар над господарима. И видех једног анђела где стоји на сунцу и повика гласом великим говорећи свима птицама које лете испод неба: Дођите и скупите се на велику вечеру Божију, Да једете меса од царева, и меса од војвода, и меса од јунака, и меса од коња и од оних који седе на њима, и меса од свих слободњака и робова, и од малих и од великих.И видех звер и цареве земаљске и војнике њихове скупљене да се побију с Оним што седи на коњу и с војскама Његовим.И би ухваћена звер, и с њом лажни пророк који учини пред њом знаке којима превари оне који примише жиг зверин и који се поклањају икони њеној: живи бише бачени обоје у језеро огњено, које гори сумпором.А остали побијени бише мачем Оног што седи на коњу, који изиђе из уста Његових: и све се птице наситише од меса њиховог. Откровење (глава 19)

Нека би нас наше Јагње - Алфа и Омега- Господ Исус Христос закрилио и чувао са светим Анђелима у овим претешким временима и да нам да снаге да издржимо до Његовог Славног Другог Светог доласка:

Јер као што муња излази од истока и показује се до запада, такав ће бити долазак Сина човечијег. Јер где је стрвина онамо ће се и орлови купити. И одмах ће по невољи дана тих сунце помрчати, и месец своју светлост изгубити, и звезде с неба спасти, и силе небеске покренути се.И тада ће се показати знак Сина човечијег на небу; и тада ће проплакати сва племена на земљи; и угледаће Сина човечијег где иде на облацима небеским са силом и славом великом.И послаће анђеле своје с великим гласом трубним; и сабраће избране Његове од четири ветра, од краја до краја небеса. Јеванђеље по Матеју (глава 24).

 

И.П.

Последњи пут ажурирано ( субота, 19 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.