header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Јован Лакићевић: Биолошки рат нико и не спомиње Штампај Е-пошта
среда, 04 јануар 2023

 У мору сваковрсних „коментара“ и специјалних емисија, поводом планетарног сукоба у Украјини, наслушали смо се од разних „аналитичара“, вазда спремних за сликање, небројено прича и осврта о свим врстама ратова који су, поред овог војничког, у току. Од информативних, до хибридних и прокси ратова…Парапсихолошких се баш нико није сјетио.

Занимљиво је да готово нико није ни споменуо, а камо ли се озбиљније забавио, једним од најстрашнијих ратова у изгледу – БИОЛОШКИМ РАТОМ!

Знам да ће се јавити „аналитичари“ са позивом на разне „споразуме“ и конвенције, који изричито забрањују употребу биолошких агенаса у савременим ратовима. Можда би им неко и повјеровао до прије мјесец-два, када смо бјелодано видјели како „Удружени Запад“ поштује, уз тзв Међународно право, разне споразуме , декларације и резолуције, па и оне СБ УН…

Са мондијалистима, или сатанистима, господо, никакви договори нијесу сигурни. Или, тачније речено, уопште не важе! Они који у њих вјерују, дебело ће платити своју наиву. Ако већ нијесу!

Непојмљиво ми је, наиме, како је тако брзо заборављен један од кључних разлога руске интервенције од 24. фебруара минуле године – неколико десетина биолошко-хемијских лабараторија, распоређених на граници Русије и Украјине!

Треба ли, уопште, да подсјећам да је породица Бајден у овом „послу“ имала поприличне заслуге, уз малу финансијску вајдицу. Сличне америчке лабараторије постоје и данас на готово свим дјеловима Планете и броје се на више стотина…

Да су, рецимо, нека врста метереолошких станица, па – много би било.

Но, да се вратим злосрећној Украјини која је одавно пројектована у походу Запада на Руску федерацију, као „бојно копље у срце Русије“(З. Бжежински) .

Пошто је њен војнички пораз, а, вјероватно, и нестанак као државе, од почетка неминован, свједоци смо припреме неке „прљаве бомбе“, у изгледу, којом би се простори Донбаса, које је РФ повратила, токсинирали за дуго времена! Тиме би се, практично, и план Хазара (фалш Јевреја) о повратку на ова подручја, обесмислио.

Ту могућност никако не треба искључити из оптицаја, пошто је већина нуклеарних електрана и даље у власти Украјинаца, односно, њиховог неприкосновеног вођства, Хазара , на челу са већ познатим комичаром. Можда ће таква, већ споменута „прљава бомба“ изостати, пошто је Зеленски, на њујоршкој берзи, већ продао својим сународницима, јудаистима, највећи дио Украјине!?

Оно што треба најозбиљније схватити, прије свега у Москви, јесте могућност великог смртоносног биолошког рата против Русије!

САД, као империја на умору, вјероватно неће посегнути за нуклеарним ударима на РФ, јер зна да им је „посејдон“из нуклеарне подморнице, или више таквих торпеда, „смјештен“ на неколико километара од Источне обале,

У таквој ситуацији предстоји им оно на чему су више деценија радили – биолошки рат против Руске федерације!

У тој функцији биле су и многе биолошке лабараторије на границама Украјине!

Претпостављам да је Москва упозорила своје „америчке пријатеље“ шта им следује у случају покушаја нуклеарног удара, укључујући и активирање „прљаве бомбе“, али нијесам сигуран да се то односи и на могућност – биолошког рата. А он је у изгледу.

Не бих да се позивам на пророке, које веома уважавам, али ми њихове прогнозе не дају постотоптимистичке пројекције.

Дакле, немам илузија да ће се десити биолошки рат на територији Руске федерације! То је она последња могућност сатаниста да покушају да сатру Русију! Биолошке лабараторије на границама Русије озбиљно су се бавиле православном руском генетиком. И могућностима њеног затирања. То се може, по мом резону, веома брзо очекивати!

Бојим се да наша руска браћа на то немају приправан одговор.

Последњи велики хемијско биолошки рат, познат под именом Шпањолка грозница, имала је у Првом великом рату око 60 милиона жратва. У мојој Црној Гори било је далеко више жртава од „Шпањолке“ него и у комитском покрету против аустроугарских поробљивача,

Испоставило се да је од „шпанске грознице“, да поновим, отишло под земљу 60 милиона људи!

Одавно мислим да је то био први пројектовани биолошки рат

Данас, милим, да је биолошки рат против Руске федерације, – питање дана!

Оно о чему, такође, размишљам , јесте – има ли на ту непосредну иницијативу НАТО пакта – одговора!

 

Извор: in4s.net

Последњи пут ажурирано ( среда, 04 јануар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.