header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Страшна пресуда оцу Сергију! - И после ће се питати зашто Руси оволико страдају?! Штампај Е-пошта
петак, 27 јануар 2023

 ОТАЦ СЕРГИЈ РОМАНОВ ОСУЂЕН НА 7 ГОДИНА ЗАТВОРА

(у монтираном процесу, са измишљеном кривицом)

           У Москви, Бабушкински окружни суд осудио је схиигумана Сергија, у свету Николаја Романова, на седам година казне затвора. О овоме је у петак, 27. јануара, прес служба суда обавестила Ленте.ру.

Суд је Николаја Романова прогласио кривим за екстремизам, подстицање на самоубиство, самовољу и повреду права на слободу савести. Његов помоћник Всеволод Могучев такође је проглашен кривим за екстремизам и осуђен на пет година затвора.

1. септембра 2021. године сазнало се за покретање другог поступка против оца Сергија. Основ за његово привођење кривичној одговорности било је креирање и дистрибуција на интернету шест видео-записа са "увредљивим" изјавама на рачун Јевреја, муслимана и припадника других вера.

ВИДЕО запис изрицања пресуде оцу Сергију и Всеволоду Могучеву може се погледати на нашем "Телеграм" каналу:

https://t.me/+SR3oKR0k2lVmODNk

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 27 јануар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.