header image
„Вода није људско право“: СЕФ наређује влади да почне да рационише воду у домовима Штампај Е-пошта
четвртак, 13 април 2023

 Светска елита предузима кораке да људи „немају ништа и буду срећни“. Свет ће контролисати ауторитарна светска влада, а човечанство ће, према Клаусу Швабу и Светском економском форуму, бити поробљено тоталитарном систему са масовним надзором, обавезним вакцинацијама и ропством.

Не би било тако лоше да СЕФ није толико утицајан. Клаус Шваб се отворено хвалио способношћу своје организације да се инфилтрира у владе широм света. На Институту за политику Харвардске школе Кенеди, он је разговарао о томе како је модус операнди СЕФ-а да се инфилтрира у владе именовањем својих „младих глобалних лидера“.

Последњих година видели смо како се овај модус операнди одвија. СЕФ се инфилтрирао у владе широм света, а многе земље су под њиховом строгом контролом.

Сада глобалистичка елита говори да вода није људско право и да воде у свету треба да приватизују и контролишу елите.

Светски економски форум се удружује са УН како би преузео контролу над светским водним ресурсима.

Светски економски форум и УН наредили су светским владама да се припреме за рационализацију снабдевања водом људи у оквиру свог програма „Велико ресетовање“ за човечанство.

Глобалистичке организације одржавају конференцију о води у Њујорку у оквиру настојања УН да остваре својих 17 циљева одрживог развоја, чија би листа, ако се у потпуности постигне и прихвати, глобалистичким елитама дала потпуну контролу над свим људским активностима.

„Сврха конференције је да подигне свест о глобалној кризи воде и одлучи о акцијама за постизање међународно договорених циљева у вези са водом“, написао је Светски економски форум у недавној објави.

 „Глобална комисија за економију воде, покренута на годишњем састанку Светског економског форума 2022. године, извешће о револуционарним начинима да се вода вреднује и користи као опште добро“, написао је Светски економски форум у истом недавном посту.

Стога ће се будуће мере контроле вероватно фокусирати на ограничавање употребе воде у стамбеним објектима и повећање трошкова приступа тој води; забране пољопривредне употребе и повећани трошкови за пољопривреднике; о строгој контроли врста и броја бродова који могу да плове морима, рекама и каналима и о повећању трошкова овог вида транспорта.

 „Кризе природних ресурса, укључујући оне везане за воду и храну, су међу десет највећих ризика са којима ће се човечанство суочити у наредној деценији“, пише Светски економски форум.

„Како глобално загревање наставља да ступа на снагу, нормално време постаје прошлост, погоршавајући нашу кризу са водом“, написао је Светски економски форум.

„Јасно је да морамо поново да размислимо о нашем приступу како да најбоље расподелимо и вреднујемо воду“, написао је Светски економски форум. „Како можемо да поделимо трошкове спречавања или ублажавања ефеката суша и поплава погоршаних глобалним загревањем?“

Глобалисти неће отићи док не преузму сву власт од свих људи у свим земљама - чак и ако то морају да раде кап по кап.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „Телеграм“ канал PeachBlossom

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 13 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 51 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.