header image
Брат Милош: Ограђујем се од патријарха! Штампај Е-пошта
недеља, 07 април 2024

 Ово што се десило јуче у манастиру Ћелијама сматрам неприхватљивим за људски мозак, па и за епископски, јерејски и мирјански мозак.

Наш патријарх се није поклонио и затражио опроштај за анатеме које је изговорио у Храму Светог Саве у Недељу Православља.

И апелујем на све вернике да убудуће бојкотују све литургије и да не иду уопште на литургији док Патријарх не повуче са народа Анатему како са себе тако и са нас његових верника.

Ако не жели да се огради, ми се ограђујемо како од патријарха тако и од његових пулена епископа који ниједну реч нису рекли против њега због хуле на Духа Светог.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 08 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.