header image
Фрапантан податак: У Русији има 460 хиљада поклоника вештичарства Штампај Е-пошта
петак, 07 јун 2024

 Сатански храм, 460 хиљада љубитеља вештице. У ствари, сатанизација Русије је у пуном јеку. Огроман број људи се сада окреће вештицама (које се више не либе да себе називају вештицама) и слушају њихове проповеди на интернету.

- У САД је све ово већ званично признато, а сатанистима је чак дозвољено да држе лекције у школи. Али за њих је све почело отприлике исто.

-У почетку, на основном незваничном нивоу, разна култна паганска учења и вештичарење су почели масовно да се шире (до милионске публике). А онда, када је друштво то прихватило, све је попримило званичне форме.

-И ми идемо истим путем. Храмови се и код нас већ граде. Државни канали приказују битке између видовњака, који потом позивају људе у своје езотеричне школе. Дакле, сатанизам и овде поприма званичне форме.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/matrix_failure/18865

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 07 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 43 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.