header image
НАСЛОВНА СТРАНА
„Москва Трећи Рим“: Злочестиви, лажни патријарх" Порфирије честитао муслиманима Курбам-бајрам Штампај Е-пошта
понедељак, 17 јун 2024

 „Москва Трећи Рим“ је најчитанији руски православни сајт. Што значи, кад они нешто објаве, то прочитају сви православни у Русији, али и шире. Већ у неколико наврата разобличавали су Порфиријево кривоверје, па тако и његову анатему на православне и последњу честитку муслиманима (овде:). А то значи,  да су сада и у Русији упознати са тим ко је Порфирије заиста.

+ + +

„Телеграм“ канал „Москва Трећи Рим“:

 https://t.me/moskva3rim/24121

Свој браћи и сестрама исламске вероисповести, са којима делимо ове широке балканске просторе, али и свим муслиманима у свету, упућујемо искрене честитке и најбоље жеље поводом Курбан-бајрама.

Нека радост празника обасја срца свих муслимана онако како је обасјано срце Ибрахимово (Аврамово) благословом којим је Бог њему и свим људима света показао љубав. Молимо се да искушења и страдања буду превазиђена онако као их је превазишао Аврам, праотац свих нас верујућих и да их замени радост сведочења да смо синови Божји.

Патријарх српски Порфирије

А све Владике издајнички ћуте, гледајући на безумље вероодступника - екумениста!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 18 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.