header image
Где је народ да каже: "НЕДОСТОЈНИ" Штампај Е-пошта
петак, 21 јун 2024

 Помаже Бог браћо,

шта да кажем....

- на ртс пренос вечерње Боже сачувај литије (Л би требало) - каже Боже сачувај стручни коментатор ваљда Вукашиновић  намештеник Цркве Св Петке ваљда и проф на Боже сачувај ПБФ  -   каже:

.... Св Авва Јустин је ПРИМАО СА РАДОШЋУ У ЋЕЛИЈАМА ЗИЗИЛУЛУЈАСА (мрзи ме и да проверава тачно име те несреће)   -    ЕЈ  ,  ШТА  БРЕ НЕЋЕ  БИТИ,  ШТА   БРЕ НЕЋЕ РЕЋИ    -   КОЈЕ  СУ  ТО   БИТАНГЕ !!!!!!!

ја имам осећај да би Св Авва побегао из те литије  

-   па то што овај прича током преноса   -    КОЈЕ ЈЕ ТО БОГОСЛОВЉЕ  , који језик, који речник   -    отров  да ти отрује срце и разум помути    -    КОЈИ СУ ТО  БОЛЕСНИЦИ,  ПОКВАРЕЊАЦИ,   ЗЛОТВОРИ   .......   То нема везе са ПРАВОСЛАВНОМ ВЕРОМ     !!!!!!!!

(ја то послушам да видим шта непријатељ ради,  па кад не могу више  побегнем)

-    литија са плех музиком!!!!!!!!!!!!?

-    митрополитански систем    -     ????       ЈА У ХРАМУ САДА КАЖЕМ -  КАДА КАЖУ  Високопреосвећеног Митрополита Никанора -  ја кажем ЕПИСКОПА НИКАНОРА ,    толико могу правде и Истине ради!

где је народ   да им  КАЖЕ ЈАВНО    -     НЕДОСТОЈНИ!!!     ДА ВИЧЕ ПРЕД ЊИМА    И ЗА ЊИМА     НЕДОСТОЈНИ !!!      па ваљда има довољно материјала?

да их јавно пита    -    ШТА ТО РАДЕ?    УЗУРПАТОРИ!        РАЗОРИТЕЉИ   Цркве!    Вуци у јагњећим  кожама дошли да покољу стадо!!!!

нашта то све личи?!     

ех

рБ   Огњен

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 21 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.