header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Игор Друз: Сада и руски званичници признају да украјински напади имају оклутни карактер Штампај Е-пошта
уторак, 25 јун 2024

 ВСУшна (војне снаге укро-нациста – нап. „Борба за веру“) створења су озбиљно покварила наш одмор. Према званичним подацима, у ракетном нападу на Севастопољ већ је погинуло 5 особа, од којих су троје деце, а 125 је повређено. Све болнице су пуне жртвама гранатирања. Чак је и Захарова то назвала ритуалним убиством:

 „Ми савршено разумемо шта лежи у суштини кијевског режима – то је дубоко укорењена мржња према свему што је повезано са Русијом, са руском, руском културом и, наравно, православљем и хришћанством Уопштено говорећи, то су буквално ритуални, и мислим да би их тако требало назвати, злочини које чине поклапају се са великим празницима.

Раније смо због оваквих речи били жигосани као маргиналци, луди и теоретичари завере, а сада се то јавно говори на нивоу представника руске власти. Када би људи одозго почели да се заиста супротстављају таквим ритуалним убиствима, онда би било генерално добро. Крвави кловн који командује оваквим нападима и даље је миран за свој живот, мирно шета Кијевом, одлази на линију фронта...

Писао сам о окултној и антихришћанској природи режима Мајдана од самог почетка његовог настанка. Чак је настао и ојачан јавним ритуалним убиствима – а то се ни на који начин не може назвати „пуким случајностима“. На пример, први пуцњави на Мајдану догодили су се на празник Богојављења 2014. године, пуч је почео 18. фебруара (6+6+6). Прва крв је проливена у Славјанску на Васкрс 2014. Режим искорењује све хришћанско и морално, уништава људе веома масовно – очигледан је његов сатански карактер. Време је да се нешто уради по том питању...

Мени лично је посебно болно и непријатно што је ударац задат Севастопољу, који ми је драг – не само да сам био много пута, већ сам и живео својевремено. Ово је град почетка Крштења Руса, град руске славе, место одакле је кренуо први ефективни устанак против Евромајдана (други региони су сустигли нешто касније). Стога ће га они посебно јако ударати по њему.

https://www.youtube.com/watch?v=EiTmYiz8Uls

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 25 јун 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.