header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Јм. Онуфрије, ученик старца Рафаила Берестова: Нови бугарски патријарх - знак долазеће духовне зоре Штампај Е-пошта
уторак, 02 јул 2024

 Бог је даровао Бугарској новог Патријарха – Патријарха Данила! Ово је један од знакова долазеће духовне зоре на крају времена!

Објаснићу зашто пишем ову белешку, јер Бугарска Православна Црква (БПЦ) иде у општем правцу свих Помесних Православних Цркава, у БПЦ нема епископа који би кренули конфесионалним путем против свејереси екуменизма, у Бугарској чак служе по новом календару.

На Критском лажном сабору није било представника БПЦ, али није било прекида молитвеног и евхаристијског општења са Вартоломејем и учесницима Критског лажног сабора.

Украјински расколници Епифанија Думенка су сами стигли и присуствовали сахрани патријарха Неофита, али су бугарски верници на то реаговали овако: У тренутку када је Думенко, који је стајао на солеји, покушао да продре у олтар, зачули су се узвици у црква се обратила делегацији „ПЦУ”: „Сергеј Думенко, изађи!  Расколници и јеретици, изађите!“

Али у току апостасијских догађаја јавља се необичан знак надолазећег свеправославног духовног препорода. Бог подиже новог Патријарха Данила! И ово је један од знакова надолазеће духовне зоре на крају времена!

Нико није очекивао да ће митрополит Данило постати бугарски патријарх!

Бог је тако желео, и то се догодило!

То нису могле спречити ни државне обавештајне службе, ни завидљиви злобници, ни масони, ни Американци, ни Вартоломејеви следбеници. Нико!

Са радошћу од срца пишем о избору Патријарха Данила (знам га лично), делећи са вама своја искрена размишљања о предстојећим догађајима...

У Православној Цркви долази нови период духовног узлета! Патријарх Данило је један од духовно здравих Епископа новијег времена.

Отвара се нова светла страница у историји Бугарске Православне Цркве!

Бугарска ће у лицу Патријарха Данила наћи љубљеног духовног Оца и Просветитеља!

Настаће дубоко братско јединство Руске и Бугарске Цркве у духу Христове љубави!

Сада многе и жестоке буре муче Црквени брод, али ће бура проћи, биће духовног исцељења и духовног препорода!

Удахните молитву за новоизабраног Патријарха Данила, да Милостиви Господ и Пречиста Богородица сачувају његов живот на добро Православне Цркве, на корист своје Отаџбине и свих православних хришћана.

Грешни Онуфрије

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.