header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Деца Новог светског поретка - најскупње венчаењ у историји људског рода Штампај Е-пошта
субота, 13 јул 2024

 Индија је домаћин једног од најепскијих венчања у историји човечанства. Брак је склопио најмлађи син најбогатијег човека Индије - Мукеша Амбанија (123,7 милијарди долара према Форбсу 11 место у свету) - 29-годишњи Анант Амбани и ћерка фармацеутског тајкуна Радхика Мерчанта.

Прослава, која траје пет месеци, коштала је, према неким проценама, 600 милиона долара.

Иако су предсвадбене свечаности у разним варијантама почеле још у марту, младенци су тек сада стигли до свадбене процедуре.

У марту је на прву церемонију пред венчање дошло 1,2 хиљаде гостију, укључујући бившу америчку државну секретарку Хилари Клинтон, ћерку бившег председника САД Иванку Трамп, бившег шефа Мајкрософта Бил Гејтса, творца Мете (признате као екстремистичке и забрањене у Русији) Марк Цукерберга и други. Истовремено, Ријана је тамо наступила и добила 6 милиона долара за концерт.

Следећи догађај пред венчање одржан је у мају - крстарење Медитераном за 800 гостију. То је коштало 150 милиона долара, Кејти Пери, Питбул и Бекстрит Бојси су наступили током тродневног крстарења. Због бучне прославе на броду, становници италијанских градова Ђенове и Портофина позвали су полицију.

Прошле недеље се одржало традиционално предбрачно вече - сангит. Џастин Бибер је тамо наступио и плаћен је 10 милиона долара.

Самом венчању присуствовали су премијер Индије Нарендра Моди, који се недавно вратио из Москве (који у почетку није био на списку позваних), као и бивши британски премијери Тони Блер и Борис Џонсон, Дејвид и Викторија Бекам, глумац и професионални рвач Џон Цена, извршни директор компаније Saudi Aramco Амин Насер, холивудски глумац Шахрух Кан, индијска певачица Пријанка Чопра, Ким и Хлоја Кардашијан.

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: https://www.rbc.ru/business/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.