header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Опет спремају зло: Светска "елита" се састаје на Међународном самиту о птичијем грипу Штампај Е-пошта
понедељак, 15 јул 2024

 Развијају план за „управљање масовним смртима“

Светска елита шаље своје представнике на Међународни самит о птичјем грипу (IBFS) (https://birdflusummit.com/about-us/) како би разговарали о темама као што су масовна смрт, испорука вакцина и како контролисати информације у вези са пандемијом птичијег грипа на друштвеним мрежама.

ИБФС ће се одржати у Арлингтону у Вирџинији, у близини седишта ЦИА у Ленглију, од 2. до 4. октобра ове године.

Самит о птичјем грипу подсећа на Догађај 201, командно-штабну вежбу спремности за пандемију коју је организовала Фондација Бил & Мелинда Гејтс у партнерству са Светским економским форумом у октобру 2019. године, само неколико месеци пре него што је свет погодила пандемија COVID.

Комантно-штабна вежба приправности за пандемију птичјег грипа долази у тренутку када америчка влада повећава инфективност и смртност вируса птичјег грипа H5N1 кроз експерименте са повећањем функције.

Џон Флитвуд извештава:

Влади је дозвољено да користи патогене као што је птичији грип због рупе у међународној конвенцији о биолошком оружју (КБО), која дозвољава властима да производе биолошко оружје од најопаснијих патогена познатих човечанству, под условом да је декларисани циљ „мирољубиве употребе“, као што је развој вакцине.

Иначе, Сједињене Државе истовремено развијају нову мРНА вакцину против птичјег грипа H5N1, пристају да плате произвођачу вакцине Модерна Инц. 176 милиона долара за овај пројекат од Министарства здравља и људских услуга (HHS).

Од 2017. године влада је дозволила да се GOF експерименти спроводе само на две породице вируса: коронавирус и грип.

Коронавирус је изазвао пандемију COVID 2019, а сада изгледа да ће грип изазвати следећу пандемију.

Чињеница да су једине две породице вируса које су изазвале последњу и будућу пандемију исти патогени које је влада претворила у оружје поставља питања о владиним акцијама и намерама.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 15 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.