header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Коментар Александра Вознесењског на уклањање Илариона Штампај Е-пошта
петак, 26 јул 2024

 Али ову прокатоличку фигуру (овде:), као и многе друге који сада играју против Руске Православне Цркве и Русије, као и многе од оних који су сада рашчињени због очигледног безакоња, у врх је промовисао лично Патријарх Кирил. Али незгодно је причати о овоме, зар не? Иначе ће се испоставити да је најпроблематичније личности у Цркви створила и промовисала наша премудра Светост.

А то што је унијат, који је био олтарски прислужник у католичкој цркви у Москви, успео да изврши терористички напад, у потпуности је крив патријарх Кирил, који нам свих ових година говори да су католици наши пријатељи, као и велики пропуст специјалних служби којима су неки функционери одозго дали одређену команду “не види“.

 Хоће ли бити истраге зашто је у Москви постало могуће да под вођством католичког бискупа дуги низ година заредом делују бројне присталице Бандере, нацизма, искрени русофоби, они који се повезују са украјинским екстремистима и они који су спремни да почине тероризам и нападе у Москви?

Хоће ли се предузети мере против католичког бискупа, који није могао да не зна да већина његових потчињених у Москви презире Русију, руску владу, СВО и многи од њих су умешани у кривична дела? Или ће нам Патријарх рећи да је папа наш велики пријатељ, а прозападни функционери позивати надлежне службе да и даље ништа не виде?

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.