header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Обнаживање – оружје за масовно уништење... Штампај Е-пошта
среда, 31 јул 2024

 Знате ли које је данас најмоћније оружје за масовно уништење? Оскудно одевене заводљиве жене! Оскудно обучене жене уништавају нацију. Испоставља се да се контемплација голих женских чари у великим количинама, по правилу, завршава раком - код мушкараца. А такозвано цивилизовано човечанство ће умрети не због неке врсте нуклеарне бомбе или недостатка ресурса, већ због вишка голих жена.

Ово није глупост, па чак ни препричавање футуристичког романа. Такву апокалипсу доказује чувени лекар који је обучавао прве совјетске космонауте, аутор монументалне студије „Психолошка антропологија стреса“, академик Леонид Китајев-Смик. Најзанимљивије је да закључци једног апсолутно секуларног научника блиско одражавају постулате великих религија, које табуирају претерану еротизацију.

Током протеклих деценија, болести аденома (бенигни тумор) и рака простате, попут епидемије, захватиле су мушкарце у земљама европско-америчке цивилизације. До почетка овог века 40% мушкараца има аденом, а од оних старијих од 40 година ово је већ половина. У Сједињеним Државама, патолози су открили рак простате код 80% мушкараца који су умрли преко 60 година. Другим речима, многи од њих једноставно нису дочекали трагичне манифестације ове болести. Али постоји парадокс: у муслиманским земљама нема таквог пораста мушке онкологије!

Зашто? Рекло би се да западне земље имају развијенију медицину и генерално виши животни стандард.

Дакле, у земљама у којима доминира „потрошачко друштво“, последњих деценија одевање је постало норма, наглашавајући и разоткривајући женске чари, научно речено – секундарне полне карактеристике. Голи женски стомаци и пупци постали су опсесивна свакодневица. Примамљиво нервирају и заобљени облици и отворени изрези прекривени растезљивим фармеркама...

Све су то сексуални сигнали који побуђују жељу. У просеку, градски човек види такве „сигнале“ 100–200 пута дневно - и као резултат тога, пожуда се, нереализована, потискује у подсвест. Чини се да то не примећује, али крв прима андрогене. Међутим - и овде је кључ за разумевање процеса! Андрогени се ослобађају у крв не у великим (то јест, онколошки безбедним) количинама, већ са просечном дозом, која је канцерогена.

Као резултат тога, често узбуђен, али незадовољан човек добија деструктивни канцерогени напад из свог тела, што доводи до тужног исхода.

Према овој логици, испада да свако узбуђење треба да доведе до односа?

Да, ово је механизам својствен природи. Ерос између мушкарца и жене је оруђе репродукције, он је користан за тело у свим његовим манифестацијама. Јер, иначе, религија подстиче брак и брачне односе.

Модно истицање женских чари, изазивање сексуалне пожуде, треба сматрати стварањем „сексуалног стреса“. Због тога се активира сложен комплекс „сексуалног одбијања“, који завршава импотенцијом, па чак и раком.

А ево и објашњења зашто богате и развијене нације Запада изумиру. Ово је један од најважнијих механизама. Мода која разоткрива жене доводи европске етничке групе до депопулације (истребљења). Њихово место на земљи замењују народи који чувају чедност и тајност својих жена и тиме штите своје мушкарце.

С друге стране, још увек су живи народи који поштују традиционалне вредности својих предака. То су муслиманске етничке групе, али су, иначе, такви били и преци савремених Словена. Погледајте женску одећу 19. века међу свим руским народима: женска одећа покрива тело пространим, дугачким хаљинама, сарафанима, никада не грлећи фигуру и ни на који начин не наглашавајући груди.

Ова одећа је светла, свечана, разнобојна (често са обиљем црвене), али украшавајући жену, привлачила је мушкарца... без еротских привлачности. Сетите се старог руског израза „залупати се“ - то јест, случајно бацити мараму, разоткрити косу, што значи „погрешити, учинити нешто глупо што хитно треба исправити“. Погледајте древне руске фреске, иконе и рукописе, портрете дама прошлог века, слике сељанки - видећете културу чедно лепе женске одеће!

И многе жене 21. века својим голим ногама и дубоким деколтеима буквално копају гроб мушком здрављу. Свака лепотица, одлазак на састанак у топик, обрадује само једну особу, а десеторицу успут - инвалидима. Такво „стриптизерство“ се генерално може назвати „оружјем за масовно уништење“, које је већ претворило западну цивилизацију у друштво болесних људи.

И очигледно је да је у Русији за исправљање ове тешке ситуације довољно да се народ окрене својој истинској православној вери, која гради живот људи у хармоничном јединству са Господом – Дародавцем свих благослова и самим животом. 

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 јул 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 84 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.