header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Игор Друз: Сензационална открића израелског министра о 3. храму Штампај Е-пошта
петак, 16 август 2024

 Пријатно изненађење: наше Министарство спољних послова је веома оштро и с правом осудило невиђено нарушавање статуса Храмовне горе, које су недавно починили израелски политичари и хиљаде обичних талмудиста. Они сањају о обнови Трећег храма и уз помоћ оваквих провокација припремају информативни и политички терен за то.

С тим у вези, погледао сам блог у ТГ, који на хебрејском пише један од главних организатора те провокације, министар за националну безбедност Итамар Бен-Гвир. Не знам хебрејски, али користио сам неуронске мреже за превод, и да будем сигуран, упоредио сам различите верзије превода, тако да је све тачно.

На овом блогу на хебрејском језику министар је, наравно, искренији него у интервјуима редовним медијима. Бен-Гвир је једноставно инспирисан идејом ​​обнове Трећег храма и више пута директно о томе говори на свом блогу. Као политичар, генерално је изузетно искрен, али то није изненађујуће: целог живота је био укључен у ционистичко-религијски активизам најрадикалније врсте и никада није био посебно стидљив у изражавању. Друга ствар је да такав радикал не би био постављен за министра у нормалној земљи...

На пример, 17. јула, баш на Дан сећања на Свете Царске Великомученике, за чијег живота није било могуће изградити Трећи храм, Бен-Гвир је написао:

[07/17/2022 7:59] Данас славимо дванаести Тамузов пост, дан када је град Јерусалим уништен три недеље пре уништења Другог храма. Данас ћемо обележити 25 пост у тамузу, дан када је освојен град Јерусалим три недеље пре уништења Другог храма. Храм је порушен из безразложне мржње, а ми ћемо се, бар на данашњи дан, трудити да слободну љубав увећамо. МОРАМО САГРАДИТИ ТРЕЋИ ХРАМ. Амин!"»

„Храмовна гора је најсветије место за јеврејски народ, и НИЈЕДНА друга земља не би требало да има право гласа о томе.

Или ово откровење: „..Храмовна гора је најсветије место за јеврејски народ. Тачно је да тамо тренутно постоји (ПРИВРЕМЕНА) ЏАМИЈА, али ово је место за храм који ће УСКОРО БИТИ ИЗГРАЂЕН. Амин“.»

А сво ово кршење међународног права, по коме Источни Јерусалим и Храмовна гора заједно не припадају Израелу и он нема право да ту било шта гради, рекламира један од водећих чланова Нетањахуовог кабинета! Ова власт се толико приближила изградњи Трећег храма, као што се никада у историји није десило... Сећам се како су се једном луди „православни богослови” кикотали чим смо се сетили проблема Трећег храма, и оптуживали нас за „теорије завере-антисемитизам”.  Кикоћите се сад на открића израелских министара –  када је све постало јавно...

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Телеграм“ канал Игора Друза

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 16 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.