header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Шта планира светска "елита" Штампај Е-пошта
четвртак, 22 август 2024

 Светски економски форум (СЕФ) Клауса Шваба написао је да ће уочи америчких избора 2024. наступити „ера шокантних догађаја“

У свом чланку СЕФ упозорава да грађани који излазе на биралишта у новембру треба да очекују „дестабилизујуће догађаје“ (https://www.weforum.org/agenda/2024/08/) укључујући „сајбер пандемију која је планиране“, појаву „нове глобалне екстремистичке групе“ и климатске катастрофе које се брзо мењају, укључујући изненадно подизање нивоа мора које би могло довести до поплава острвских држава.

Глобалистичка елита очајнички жели да избори 2024. прођу својим путем док настављају да покушавају да избегну кривично гоњење за злочине против човечности почињене у ери након пандемије. У овом контексту, није изненађујуће што нас СЕФ упозорава да „пратимо глобалне ризике који би могли бити додатно погоршани неочекиваним, дестабилизујућим шоковима“.

Шта планира светска елита?

 Ово су шокантни догађаји који би могли утицати на глобалну стабилност:

 1. Појављује се нова глобална екстремистичка група: Са светом захваћеним вишеструким великим ратовима и слабљењем вођства, ово би могао бити повољан тренутак да нова екстремистичка група покаже своје присуство.

2. Сајбер пандемија је намерна: масовни глобални прекид ИТ-а у јулу није изазван тероризмом, већ једноставно неисправним ажурирањем софтвера компаније за сајбер безбедност. Међутим, то је коштало компаније са листе Фортуне 500 5,4 милијарде долара губитка. Замислите да је нападач то урадио - намерно и у још већим размерама?

У међувремену, чини се да ће глобална елита искористити „климатску кризу“ да унапреди своју агенду.

3. Климатске промене захтевају своју прву острвску државу у постпандемијској ери: план ЦОП28 за постепено укидање фосилних горива могао би да потраје деценијама, а нејасно је да ли ће светски лидери следити.

 Дигитална валута Централне банке (ЦБДЦ) и платни системи са дигиталним ИД-овима такође су на дневном реду, наводе Шваб и СЕФ, који упозоравају да ће то навести глобални југ да напусти трговину америчким доларима и чак покуша да створи нови систем плаћања на блокчејну.

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 22 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.