header image
Александар Вознесењски: Екуменистички подлаци на врху Штампај Е-пошта
четвртак, 22 август 2024

 Кирил је навео да је Вартоломеј лично одговоран за забрану УПЦ

У Комитету Врховне Раде, припрему забране УПЦ вршиле су личности попут Књажицког, који су увек били фанатични унијати у Савету цркава, између осталих, представник Католичке цркве је директно изјавио да подржава уништење УПЦ као дела Руске православне цркве. Али само је Вартоломеј одговоран.

Против Ватикана и јеретика који деценијама уништавају православље у Украјини, издајник Цркве Кирил не усуђује се ни реч да проговори. И како је после тога бољи од истог Вартоломеја, Фрање или педераста Драбинка? Само зато што је „московски патријарх“? Исти изрод који уништава Цркву и Православље и изјављује да непријатељи Цркве као што је Католичка црква уопште нису наши непријатељи – они су наши пријатељи. Твоји пријатељи Кириле довршавају коња у јарузи... Невероватно је када читаш Житија светих о томе како су људи целог живота остали одани Цркви чак и ризикујући живот, а онда погледаш као стари гад, чији је духовни отац умро као пас код ногу папе римског, исте те екуменисте-издајнике промовише на руководећа места и заједно играју за непријатеље Цркве, кокетирајући са јеретичким педерастима из Ватикана.

И да, откако је Кирил почео да говори о личној одговорности, ко ће у Руској Православној Цркви одговарати за то што су се деценије његове владавине и политике ОВЦС претвориле у потоке неуспеха, трагедија, губитака територија и пропадања Руске Православне Цркве?

Ти би, екуменистички подлаче, понекад требао да кренеш од себе када почнеш да причаш о одговорности. Иначе, твоји саветници очигледно бране непријатеље Цркве као што је Говорун, а ко је од њих одговоран за ово? Нико. Они су, као, из твојег круга – могу да кокетирају са душманима Цркве и да им помогну. Какве сте ви смрдљиве наказе на врху...

Али Кирил већ дуго није отишао даље од ове крезубе и глупе говорнице. Сва одељења само имитирају рад на исти начин као што он имитира своју „православност“. Као екумениста-издајник у својој сржи, довео је највећу Православну Цркву дотле да она глупо ништа не ради ни кад је туку и шутирају – само даје необавезујуће изјаве, које се одмах шаљу у архиву, а руководство наставља да живи како се живело раније, забављајући се на јахтама, купујући луксузне ствари за себе и причајући о томе како су они „пастири“. Коме сте пастири? Својим огромним стомацима? Исти сте издајници Цркве као Вартоломеј. Зато и не идете даље од декоративних изјава.

Превод: "Борба за веру"

Извор: "Телеграм" канала Александра Вознесењског

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 22 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.