header image
Владимир Шпатаков: Одговор оцу Андреју Ткачову: "Не величајте убицу и тиранина Џугашвилија!" Штампај Е-пошта
петак, 23 август 2024

 Драги оче Андреј! Уз сво поштовање према Вама, уз све Ваше заслуге Мајци Цркви, уз све ваше колосалне мисионарске трудове, не могу да прећутим да сте данас изазвали велики раздор међу руским патриотама, представљајући нам тиранина Стаљина као позитиван пример за садашње руководство наше земље.

У годинама своје владавине, Стаљин је стрељао цео цвет руске нације: свештенике, епископе, трговце, племство, козаке, јако сељаштво. И хоћете да кажете да је све ово била борба против корупције? Подсећам да је и Хитлер имао борбу против корупције, коју је свео на минимум. Сакашвили се такође ефикасно борио против корупције. Али ове људе не можемо користити као пример.

Данашњи крвави рат за земље предака Малорусије, Новорусије, корупција у високим ешалонима власти је манифестација наслеђа комунизма, које се једном речју може назвати „безбожношћу“. И Стаљин је имао највише посла са овим, будући да је био на власти дуже од било ког од совјетских лидера. Морамо јасно да схватимо да ћемо, док ми у Русији, подижемо нове споменике Стаљину у Великим Лукима, Џержинском у Јасеневу (Москва), враћамо бољшевичка имена земљама Мале Русије и Новорусије (Донбас, Херсонска област, Запорожје), које су ослободиле жртве хиљада најбољих синова наше Отаџбине, можемо изгубити борбу против разулареног колективног Запада. Морамо да напустимо ову терористичку идеологију комунизма, а ви, оче Андреје, са милионском публиком ваших слушалаца, могли бисте да помогнете нама, руским патриотама, а не да величате тиранина и убицу Кобу Џугашвилија.

Превод: "Борба за веру"

Извор: "Телеграм" канал "Наследие Империи"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.