header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Врхунски чланак против "православног" стаљинизма - истина о томе ко је стајао иза Стаљина Штампај Е-пошта
субота, 24 август 2024

 Очекивано, након нашег поста (https://t.me/sorok40russia/61145) појавили су се саркастични коментари. Прво смо одговорили у нашем чату, али смо онда одлучили да би било добро да га прочитају и претплатници канала. И даље инсистирамо да химера „православног“ стаљинизма није ништа мање опасна за нашу државност од западног леволиберализма, са којим се боримо, ослобађајући Малу Русију од њихове окупације, у коју је пала из „лаких“ Лењинових и Стаљинових руку, који су својим новцем и уз њихову подршку извели русофобични, западни марксистички „социјалистички експеримент у једној земљи“.

Што се тиче Стаљинове повезаности са Ми-6, ЦИА-ом и масонима, одговорили смо на ово у нашем чету: Како се појавила британска обавештајна служба Ми6 1920. и ЦИА 1947. под Труманом после Другог светског рата, Стаљин није могао да ради под њима. Пре њиховог оснивања постојале су обавештајне службе Ротшилда и финансијске групе Лондон Ситија и Волстрита, као и клуб Атина и група Пилгримс. Ове структуре су надгледале активности револуционарних терориста у Русији, финансирале и координирале њихове активности, укључујући од Лењина, Стаљина и Ко., који је регрутован у систем марксистичке банде под контролом Интернационале са седиштем у Лондону, где је њихов Маркс и умро, и Њујорку.

Стаљин је увек и свуда служио Интернационали и отворено изјављивао да је марксиста... Ако проучавате стварна документа, доказе и чињенице о Стаљиновом животу, онда то не личи на оно што су идеолози Централног комитета КПСС причали у совјетској школи, и не на оно што су Стаљинови митолози измислили на интернету. Партија којој се придружио млади Џугашвили, РСДРП (б), изашла је из јеврејске радничке партије Бунд, радила је заједно са ционистима и лондонским посматрачима. Млади Јосиф је још у Персији и Турској, представљен Британцима. Стаљинова биографија је ту и тамо препуна циониста високог ранга. Ово је породица Виленкин из Цромија, где је млади Јосиф проводио време са Давитошвилијем. Григориј Абрамович је, иначе, био зет банкара из Лондона Абрама Зеликмана. У Богословији, младог Кобу су чували представници  породице Каиданов-Берви. У тифлиском марксистичком кругу, Кобин ментор је била ционисткиња Ана Зилберштајн. Младог Кобу су финансирали и подржавали ционисти – браћа Франчески и Џозеф Коган (надимак Јермански), који су водили ционистички круг у Акерману, где се Џугашвили формирао заједно са ционистима Голденбахом, Розенблитом, Шанцером и истом браћом Франчески и Јосифом Коганом, који нису радили само са лондонским, већ и са швајцарским банкарима који су финансирали Кобу, Лењина и Ко.

Коба је студирао код Курнатовског из Уније социјалдемократа у иностранству, која је била под 2. интернационалом Маркса, где су ционисти владали заједно са бољшевицима и другима као што је Коган. Прочитајте шта пише М.А. Москалев „крајем 1896. Џугашвили је успоставио контакт са Коганом, који је имао огроман утицај на њега“, сам Стаљин пише да су „Коган и Лузин били другови уз помоћ којих се он упознао са марксизмом“.

Розенфелд, сарадник Теодора Херцла и инжењер Ротшилда, био је отац једног од лондонских канала за образовање и интеграцију Џугашвилија. Рутенберг, Вичхе, Манчо, Ломоносов, Какабадзе, Литвинов, Маиски, Ротштајн, Локарт - ова имена Кобиних лондонских сарадника не говоре ништа креаторима лажњака о Стаљину.

Што се тиче масонерије, није случајно што је Стаљин описао главне фазе своје револуционарне каријере масонским језиком:

„Од звања ученика (Тифлис), преко звања калфе (Баку), до звања једног од мајстора наше револуције (Лењинград), ово је, другови, школа мог револуционарног шегртовања. Стаљин том 8 страна 175.

А када покушају да марксисту-сатанисту упишу у Православље, и припишу му нешто што му се по дефиницији не би могло догодити, ово је нека врста смећа. Са каквим задовољством би сада ти исти прави стаљинисти и његови пријатељи - Каганович и Молотов - уништили ове лажи. На крају крајева, цитирали су га да „Стаљину и мени не требају црквене ствари и да земља нема никакве везе с тим“, како је рекао Молотов. И знали су шта говоре, повезани са Стаљином крвљу и политиком Интернационале и сакралном експлозијом Саборног храма Христа Спаситеља и крвљу хиљада и хиљада невино убијених свештеника и православних хришћана.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/sorok40russia/61145

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.