header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Рудолф Штајнер о вакцини против људске душе Штампај Е-пошта
субота, 24 август 2024
        Аустријски окултиста Рудолф Штајнер је 1917. године предвидео да ће човечанство у будућности добити „експерименталну вакцину“ која ће на крају уништити људску душу

Пре скоро 100 година, у серији од 14 есеја објављених под насловом „Пад духова таме“, Штајнер је упозорио будуће генерације на могуће мере масовне контроле:

„Рекао сам вам да ће духови таме инспирисати своје људске домаћине, у којима ће боравити, да пронађу вакцину која ће истерати сваку склоност ка духовности из душа људи док буду још веома млади, а ово ће се дешавати околним путем, кроз живо тело. Данас је тело вакцинисано против ове или оне болести; у будућности ће деца бити инокулисана супстанцом која се сигурно може произвести и то ће их учинити имунима, тако да неће развити глупе склоности повезане са духовним животом – овде „глупе“, наравно, у очима материјалиста. ...

...Коначно ће се наћи начин да се тела вакцинишу тако да ова тела не допуштају развој склоности ка духовним идејама и да људи током целог живота верују само у физички свет, који опажају уз помоћ својих чула.

Вођени импулсима које је медицинска професија добила од умишљености – о, извините, од конзумације [туберкулозе] од које су и сами оболели – људи су сада вакцинисани против конзумирања, а на исти начин ће бити вакцинисани против сваке склоности ка духовности. Ово само да вам дам посебно упечатљив пример онога што ће се догодити у блиској и даљој будућности."

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/c/1585246169/7927

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 28 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.