header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У САД за недељу дана умрло више од 30 медицинских сестара Штампај Е-пошта
четвртак, 29 август 2024
          Читава светска штампа, од Си-Ен-Ена до таблоида, 27. августа 2024. писала је о чудној и изненадној смрти 27-годишњег фудбалера који је преминуо пред телевизијским камерама.

Данас су само локалне новине писале о 11-годишњем детету које је умрло од срчаних проблема док се играло у воденом парку. Раније није било таквих наслова и људи су постављали само два питања: Moderna или Pfizer?

А специјализованији анти-ваккер сајтови дају још гору слику. Испоставило се да су 33 медицинске сестре умрле у Сједињеним Државама само прошле недеље. Сваки случај се детаљно разматра.

33 особе помножено са 50 недеља - добијамо 1650 људи. Да ли је то много или мало?

У Сједињеним Државама званично има 4,7 милиона медицинских сестара. 1650 људи од 4,7 милиона је 0,04%, односно цифра је мала и антиваксери иду предалеко, говорећи да сваки десети падне с ногу. Осим тога, 2/3 умрлих сестара имало је око 60 година, тако да се све може приписати проблемима везаним за узраст. Међутим.

Прво, за жене 60 година није нека врста суперкритичног доба за кардиоваскуларне болести. За мушкарце, да, али за жене, не.

Друго, 55 - 60 година је заправо 2/3 америчких медицинских сестара, половина су углавном жене у 60-им годинама, млади људи не воле да раде. Дакле, пропорција 60-годишњака који су умрли не одражава старост, већ једноставно расподелу старости према професији.

Треће, 4,7 милиона је јако, јако преувеличана цифра. 4,7 милиона је број лиценцираних медицинских сестара, од којих све не раде.

Четврто, болница не објављује сваку смрт медицинске сестре јавно. Неко је могао да се разболи и има времена да да отказ, неко једноставно није дошао на посао из непознатих разлога, а негде је болничка управа потпуно занемарила информацију.

Пето, страница markcrispinmiller.substack.com  садржи вести само о смрти. Ту нису обухваћени људи са турбоонкологијом од 29 година, људи са мртворођеним и побачајем, људи који болују од аутоимуних болести и тако даље. Штавише, ништа не говори о онима који су после 2021. почели једва да померају ноге.

Дакле, у стварности нема 0,04%, већ много више. И ово одражава оне веома тајне статистике о ситуацији. Али то такође одражава нешто друго.

За сајтове попут Dies Suddenly, изненадне смрти су њихов хлеб и путер. Да су 33 медицинске сестре умрле у јулу или негде у јануару, антиваксери би сигурно писали о томе. А ако то нису написали, значи да није прикупљена статистика која плаши јавност.

Али у августу је 12 младих фудбалера умрло за 12 дана од неке врсте ендотелне дисфункције, односно од крвних угрушака. А сада им је додато три десетине медицинских сестара. Ово указује на оштар пораст неке мистериозне болести.

То значи да се у септембру вероватно неће осећати лоше 0,04% становништва, већ много, много више. Можда сваки десети, ако не и сваки трећи, па пратимо развој догађаја.

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Извор: https://thebigtheone.com/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 29 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.