header image
Радованче Селић: Међурасни бракови или то се зове ЗАВЕРА (реаговање) Штампај Е-пошта
петак, 30 август 2024
         Просто не могу да не реагујем на ову ужасну вест да се „српкиња“ удала за црнца (овде:).  Међурасни бракови не само да су библијски забрањени, већ је то уткано у генетски код сваког човека.

Пре свега, јасно је да ова паћеница нема три грама мозга, али су за кабала - пропаганду такви и најпогоднији. Она је „инстаграмска“ девојка (по „селфију“ се види да је добро извежбана), а тамо је „ин“ да се белкиње удају за црнце. Она и не гледа у младожењу, већ у телефон где већ броји лајкове.

Шта треба да ураде родитељи и родбина (сватови се на сликама не виде) у оваквим случајевима? Треба да је се јавно одрекну. Уколико је се не одрекну, то значи да њена девијација има порекло у породичном генетском коду. Таквих онда читава заједница треба да се гнуша и да се клони попут губаваца...

Међутим, како ће заједница да их се клони, кад је венчање обављено у главном храму Републике Српске?!  То значи да је за венчање морао да зна и „правоверни“ владика Јефрем! О поповима и да не говоримо. Они би за сто евра „продали и рођену матер“ (наравно, ово 100 је само фигуративно, не би за сто, али за већу цену би), а камоли венчали међурасни „брак“.

За медије је, наравно, ово била сензационалистичка вест, па им је двострука корист – ем већи тираж, ем гурају глобалистичко – сатанистичку агенду уништења беле расе.

Гнушање над овим венчањем нема везе са поштовањем људи. Јасно да сваког човека треба поштовати и односити се према њему као према створењу Божијем. Али, склапати мешовити брак је директан атак на Божији промисао и план, којим су људи различите боје коже, па их је Бог, како такве, сместио на различите континенте: беле у Евро-Азију, црне у Африку, жуте на Далеки Исток, црвене у Америку...

А да је забрана међурасних бракова уткана у генетски код човека, ево простог доказа.

Један пријатељ, иначе интелектуалац, једном ми је рекао да би требао, можда, да ублажим свој став у погледу међурасних бракова. Пошто би свако друго убеђивање било јалово, упитао сам га ово:

„Брате, ти имаш два сина и две кћери. Замисли да ти на Славу дођу и седе за столом два зета црнца и две снаје Циганке“*.

Он је заћутао неко време, па рекао збуњено: „То значи да нам је забрана мешовитих бракова уткана у генетски код“.

Да, у генетски код... који сада Србима разграђују инстаграмски девијанти – деца светске кабале!

И да се разумемо: не постоје више и ниже расе. Све су расе ЈЕДНАКЕ, али су РАЗЛИЧИТЕ. И та различитост је Богом благословена. Све расе су подједнако позване и призване на спасење у Цркву Христову.

Но, једна чињеница остаје: праведни Ноје је имао три сина - Сима, Хама и Јафета (види: 1. Мојс. глава 9). Када се Ноје опио после потопа и заспао го у шатору, Хам је видео голотињу оца својега и наругао му се, док су Сим и Јафет покрили пијаног оца. Када је Ноје сазнао шта се догодило, проклео је Хама да буде слуга Симу и Јафету. Потомци Хама су црнци, Сима - Јевреји и Арапи, а Јафета - белци. Пошто је благослов Нојев и на Јафету, да би потомци Сима завладали светом, они су направили заверу да се потомци проклетог Хама мешају са потомцима Јафета, како би Јафет изгубио благослов  оца. И тако би потомци Сима коначно завладали земљом.

То се зове ЗАВЕРА!

 _____________________

*Да не би неко помислио да се овде не поштују Цигани. Мој отац је одрастао са Циганима (знао је чак и цигански језик).  Побратим му је био Циганин. Ја сам одрастао са Циганима. У њиховим кућама и они у мојој. У школској клупи са седео са дечаком - Циганином (зато што сам тако хтео, био ми је један од најбољих другова). У кући су нам свакодневно били Цигани (једна Циганка ми је често спремала храну), и то тако честити и поштени, да не би узели ништа наше, па макар товар блага да им је на дохват руке; и дан данас међу најбољим пријатељима су ми Цигани. Но, наша другарска и пријатељска љубав и дружење су се на томе завршавали. Међусобног брачног спајања није било. И нико се због тога није осећао "нижом" или "вишом" расом. Граница се тачно знала.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 31 август 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.