header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Игор Друз: Грузија не престаје да пријатно изненађује Штампај Е-пошта
субота, 07 септембар 2024

 Чинило би се да је мала Грузија одавно и безнадежно окупирана, давно поробљена од стране глобалиста. Али не, побунила се и никада не престаје да им баца нове изазове – попут Давида и Голијата. У историји су ретки случајеви када се крипто-колонија, настала револуцијом, побуни против својих демијурга.

 Када се погледају такви случајеви, јавља се оптимизам у размишљању о могућности оживљавања Руске православне империје.

Грузијско руководство је 4. септембра дигло руку против најсветије ствари за владе ЕУ и САД – содомије. Према нацртима закона које је грузијски парламент усвојио у другом читању, забрањени су „истополни бракови“, медицинске манипулације за „промену пола“, „усвајање деце“ од стране перверзњака, пропаганда и популаризација ЛГБТ* у образовним институцијама и забрањени су медији, „параде“ дегенерика и тако даље.

Као што знате, содомија је најважније политичко питање у реформатирању друштва. Са собом вуче антихришћанство, ментална оштећења, бездетност, а врло често и алкохолизам, наркоманију и самоубиства. Обично је пропагирају олигарси са много деце, као што су Сороши и Рокфелери, који чувају размножавање и здравље за себе, а „народу“ дају горе наведено.

 Сатанизовани Запад издваја огромна средства ширењу содомије по свету и усађује је  и код себе. Владе ЕУ и САД су обезбедиле да содомизација западноевропске омладине већ достигне 25% од укупног броја.

 Запад кажњава оне који се са овим не слажу. Он чак и маше прстом на све удаљене Уганђане који одбацују прогресивну „ЛГБТ идеологију“, али овде је идеологија перверзије одбачена, могло би се рећи, у његовом дворишту.

 Наравно, то ће довести до још активнијих покушаја пуча на Мајдану у Грузији него што је то било прошлог лета и пролећа, а могући су и покушаји атентата на његове вође.

Европска унија јавно грди грузијске власти због таквих „дискриминаторних“ закона. Покрет „Уједињена неутрална Грузија“ је веома прикладно описао 4 главне тачке које су у земљу увели европски манијаци (мада су заборавили да додају још 3 – русофобија, дигитализација и антихришћанство):

„У данашњој стварности, видљив напредак на путу ка придруживању Европској унији пролази кроз четири главна услова. Један од услова за пријем Грузије у Европску унију је довођење агената на власт и, сходно томе, одрицање од суверенитета у корист Брисела и Вашингтона.

Други услов је промовисање ЛГБТ пропаганде и њено консолидовање на законодавном нивоу. Следи неконтролисани и масовни пријем миграната, што директно ствара опасност од нестанка идентитета народа. Последњи услов су послушни медији уз помоћ којих се становништву на прозападни начин испира мозак. „Ова четири услова су најважнија, а не вредности које су до сада јавно декларисане – демократија, људска права, владавина права, несметано и транспарентно функционисање државних институција, победа над корупцијом итд. каже се у саопштењу.

„Главни разлог неправедног третмана наше земље је тај што Грузија иде против либералне доктрине и одбија да замени хришћанство ЛГБТ идеологијом“, наводи се у саопштењу.

У закључку, „Уједињена неутрална Грузија“ је истакла потребу спасавања Грузије, која је постала талац теме европских интеграција.

Грузијско руководство је успешно изабрало тренутак за свој устанак против западног јарма. Док су глобалисти заокупљени украјинским питањем и ометени америчким изборима, њима је веома тешко да баце значајне ресурсе на Грузију и допринесу њеном остракизму. И што је најважније, ово је древна хришћанска земља, напојена је мученичком крвљу, као мало ко, тамо је огроман број људи заблистао светошћу. По духовним законима, није га тако лако сатрти силама таме. Наравно, Грузијска православна црква је у потпуности на страни владе која усваја такве законе, што је веома важно. Па дај Боже да је не свргну, а нови избори буду успешни.

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: "Телеграм" канал Игора Друза

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 07 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.