header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пропагандиста вакцинације, гитариста групе "Квин": "Кажњен сам" Штампај Е-пошта
недеља, 08 септембар 2024

 Гитариста групе Queen Брајан Меј, који је промовисао вакцине против COVID-a током пандемије, не може да користи руку након можданог удара

Потпуно вакцинисани гитариста групе Queen Брајан Меј, који је током пандемије промовисао мРНА вакцине против COVID-19, рекао је да је раније ове недеље доживео мождани удар због којег не може да користи руку.

Меј, који је добио витешку титулу од краља Чарлса, био је гласни заговорник увођења вакцине против COVID-19 током пандемије. Он је „молио и преклињао“ јавност да му се придружи у добијању експерименталних вакцина.

Ја вас молим и преклињем да одете и да се вакцинишете“, реко је тада Меј.„Сломљено ми је срце када видим ове људе како протестују против вакцине.

Прошле су три године, а сада је легендарни музичар почео да објављује постове на друштвеним мрежама из сасвим другог разлога.

Као и многе друге вакцинисане познате личности, он је поделио вести о изненадној и неочекиваној медицинској ситуацији.

„Добра вест је да сам добро. Ја само радим оно што ми се каже, што у суштини није ништа“, рекао је Меј.

„Кажњен сам. Не могу да идем напоље – па, не могу да возим ауто, не могу да управљам авионом, не могу да добијем превисок број откуцаја срца... али добро сам“, додао је.

Превод: „Борба за веру“

Извор: t.me/peach_blossombazi/34287

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 08 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.