header image
Чувена грчка тик-токерка постала православна монахиња Штампај Е-пошта
среда, 11 септембар 2024

 Чувена грчка тик-токерка са стотинама хиљада пратилаца окупљених у протеклих осам година одустала је од игре „инфлуенцерке“ да би посветила свој живот Христу као монахиња.

23-годишња Елени Мазлу имала је близу 480.000 пратилаца који су уживали у њеним видео снимцима који су често садржавали сцене из свакодневног живота, одмора, савете за лепоту, моду и друге сличне теме, преноси Савез православних новинара позивајући се на celebrity.reporter.com.cy.

Међутим, већина Елениних  видео снимака је недавно скинута, и тиме је оставила своје пратиоце да се питају шта јој се догодило. Тако је одлучила да на Инстаграму објави фотографије са свог монашког пострига, где је добила име Ипомони (Стрпљење).

У једном недавном видеу она објашњава да је ову одлуку донела након дубоког духовног трагања, осећајући потребу да се удаљи од славе и публицитета које јој је донео ТикТок како би се на своју веру ставила у средиште пажње.

У опису својих налога на друштвеним мрежама она пише да воли Бога и да је оставила само постове везане за хришћанство.

https://orthochristian.com/163352.html

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 11 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.