header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Александар Вознесењски: Нека венчања и наше непоткупљиво црквено руководство Штампај Е-пошта
недеља, 15 септембар 2024

 У први мах руски народ је био шокиран венчањем циганског барона, који се прогласио наследником нечега, а свештенство је одобравало ову кловнијаду јер је неко прелио поприличан новац у руке наших најпоштенијих и најнепоткупљивијих представника Патријаршије. Чудном коинциденцијом, круне над Гошом - аферистом држао је читав један „православни“ олигарх.

А сада је овај „православни“ олигарх сам одлучио да шокира становништво неморалним понашањем и демонстративним непоштовањем учења Цркве (овде:). Наравно, наши некорумпирани и поштени представници Патријаршије свим расположивим методама гасе талас негодовања у Цркви. Па само из хуманости, да покажу да воле све. Па чак и они који јавно уништавају свештеничке породице зарад пожуде. А новац нема никакве везе с тим, немојте мислити тако!

А то што се мајка овог циганског барона из неког разлога редовно састаје са патријархом – то такође нема никакве везе са корупцијом и корумпираношћу црквених службеника. Не не! Само што је и патријарх, због учтивости, одлучио да покаже да се среће не само са јахтама и скупим сатовима, и онима који их дају, већ и са разним ситним улизицама - кажу, близак је простом народу! Ево! А ко мисли другачије, све су то трачеви и не верујете!

Тако да је изванредно што се испоставило да аферисту Гошу Циганина подржава и промовише „православни“ олигарх. А платформа за то је покушај да се развије идеја монархије. Сећам се да су не тако давно у Подмосковљу крунисали ниткова-преваранта који се прогласио за Николаја 3, а догађај је тада одржао педофил Адријан Старина, који је побегао из Руске православне цркве, а сада је цео „епископ“ ПЦУ у Украјини, а обезбеђење тог догађаја у Московској области... екстремисти УНА-УНСО из исте Украјине. Сада „православни“ олигарх покушава да привуче друштву још једног аферисту - преваранта, то одобравају непоткупљиви функционери Патријаршије, а сам олигарх је одлучио да с обзиром на такве службе Отаџбини и Цркви, сви ови концепти о моралу , етика и учење Цркве су за наивчине, а он је, наравно, изнад свега овога.

Овако живимо. Кажу да нечије паре не смрде ако се ти људи називају „православним“ олигарсима или православним епископима...

Понекад ме људи питају шта мислим о монархији. Идеја монархије и идеја империје је лепа сама по себи. Али када се на сцену појаве кловнови и лопови... генерално, због тога се највероватније уздржавам од подршке идеји царевине, јер не желим баш да сипам мрву у млин варалица, лопова и кловнови – наш народ је већ претрпео много невоља...

 

 Младенци и кум "православни" олигар Константин Малофејев, власник ТВ "Цариград"
 
 
 
 
 
 
 Малофејев и бивша попадија
 
Превод: "Борба за веру"
Извор: https://t.me/alex_voznesensky/22045
 
 
 
 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 15 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.