header image
Уредништво: Бискуп Гргур Немачки: Волим, волим, волим, волим жене... Штампај Е-пошта
понедељак, 16 септембар 2024

 НЕЋУ ДА ТИХУЈЕМ, ХОЋУ ДА АШИКУЈЕМ, ЈЕР САМ ЈА МОМАК ВЕСЕЉАК

Бискуп Гргур, који се лажно представља као епископ немачки Григорије, изјавио је 13.9.2024. године: „Догматски гледано, нема препрека да жена буде свештеник“ (овде:).

Знате, кад је човек већ естетском хирургијом и козметиком постао други Џорџ Клуни, плаћајући то стотинама хиљада  црквених евра, шта му је могао бити мотив? Па да се допадне женама. Познате су и његове афере из те области, јер није мала ствар када вас на „Инстаграму“ прати 200 хиљада жена!

И ако би говорио било шта што не чеше уши овим женама, оне би му окренуле леђа и нема лајкова. А женски пратиоци, лајкови, стотине коња у колима и лова до крова су еликсир за јачање Гргуровог - с годинама пропалог - самопоуздања.

Жене које немају појма о Цркви и њеном учењу – а 99,99% које га прате су такве – никако не воле да буду „неравноправне“ превазиђеним црквеним канонима и традицијом да не могу бити рукоположене, желеле су да чују од Гргура управо ово што је рекао. И сада ће мазни коментари и лајкови само да пљуште!

Али, није само Гргур од сиротиње – преко цркве – постао обесни тајкун (и будала с педигреом). Разлика је у томе што он воли жене, неки други воле мушкарце, неки трећи воле моћ, четврти су уцењени, пети су умно недорасли епископском чину и позиву.... па сви скупа разарају Српску Цркву до темеља. И то им је мерак...

 

 НЕЋУ ДА ТИХУЈЕМ, ХОЋУ ДА АШИКУЈЕМ, ЈЕР САМ ЈА МОМАК ВЕСЕЉАК

 

 

 

 
 
 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 
 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.