header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Игор Друз: Крсте се православно и умиру! Штампај Е-пошта
среда, 18 септембар 2024

 На првом снимку украјински војник се суочава са својом смрћу. Крсти се, и  умире.

На другом снимку, руски војник се суочава са својом смрћу. Крсти се, и умире (И.Друз је на свом „Телеграм“ каналу поставио снимке, ми нисмо, јер су превише потресни – нап. „Борба за веру“).

 Али они који су припремали овај рат 8 година, супротстављајући Русе једни другима са плавих екрана, не крсте се. За нас су они странци - свештеници златног телета, који чекају лажног месију. И за ову истину је убијен Алексеј Мозговој:

У источној Украјини се води невероватан рат у коме се два народа који говоре руски међусобно убијају, а наређења им дају људи који међусобно комуницирају на хебрејском. А фашистичка идеја истребљења Словена да би се изградио Хазарски каганат - "Нови Израел" више не изгледа тако смешно.

Па живимо под странцима од 1917: за издају Цара и оправдавање његовог убиства, борбу против Бога, абортус...

„Руском народу за ослобођење од сатанске власти нису довољне саме молитве, потребно је и најревносније покајање уз дубоку свест о великом и тешком греху – одбацивању власти Божије над собом у личности; Помазаника“. Атонски схимонах Никодим Каруљски

 У једној од својих проповеди, настојатељ Соловецког манастира, Владика Порфирије, истакао је да према Светом Писму постоје само две могућности за грешни народ: покајање или рат . Прво се није догодило, Бог је допустио друго – почетак нашег очишћења огњем.

 И док у Русији олигархија и издајници говоре страним језиком, без покајања и Божије помоћи нећемо моћи да изађемо из ћорсокака овог рата и збацимо страно тело.

Господе, молитвама цара-мученика Николаја II просветли нас, опрости и помилуј!

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/Igor_Druz/1038

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 18 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.