header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Правник УН открива циљ УН да постане светска влада Штампај Е-пошта
субота, 21 септембар 2024

 Тајни новинар "Mug Club Undercover"компаније сличне O'Keefe Media Group, успео је да сними изјаву Хорхеа Паолетија, високог званичника у одељењу за уговоре Канцеларије УН за правне послове у Њујорку.

"Они су створили ову институцију која је најближа ствар коју смо икада видели нечему попут светске владе. Светска влада."

Одговорио је потврдно када га је прикривени новинар упитао да ли су УН као „једна светска влада“.

 „Један од циљева УН је развијање личности глобалног грађанина, особе која дели идентитет, политички идентитет, са свим становницима ове планете.

Паолети се, међутим, жалио да УН немају своју војску. Организација у свом тренутном облику није толико ефикасна колико би требало да буде.

УН, према Паолетију, има за циљ да постане глобалистичка светска влада која ће управљати грађанима Земље, који би били приморани да се придржавају јединственог идентитета.

Стефан Дужарик, портпарол генералног секретара УН Антонија Гутереша, одговорио је на Паолетијеве примедбе неколико дана након што је тајни видео постао виралан. Током конференције за новинаре упитан је како је реаговао на те примедбе. Дужарик је одговорио да је Паолети био млађи службеник и да није говорио у име УН.

 „Само наводим чињеницу да то није случај, знате, када се неко снима без његовог знања у приватном окружењу, мислим да ниједан добар новинар то не би могао протумачити као званичан став Уједињених нација“, рекао је секретар за штампу.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/34432

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 21 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.