header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Елита" ових дана ствара Земљу - дигитални затвор Штампај Е-пошта
субота, 21 септембар 2024

 Уговор УН „Самит будућности“ открива планове за стварање „Друштва без готовине“ и потпуну финансијску контролу

УН планирају да усвоје дигитални споразум између држава чланица на „Самиту будућности“ (https://thepeoplesvoice.tv/un-) у Њујорку следеће недеље као део глобалистичког увођења дигиталних идентитета и дигиталних валута централне банке.

Дистопијски пакт УН има за циљ да промовише дигитализацију, наложи употребу дигиталних уређаја и дигиталног ИД-а и имплементира планове за имплементацију ове технологије.

Ако погледате мимо цветног језика који испуњава Глобални дигитални договор, можете видети споразум који има за циљ да примора све људе да живе у свету који контролишу дигиталне корпорације и технологије које су развили водећи глобалисти, укључујући Била Гејтса.

Глобални дигитални договор у свом 2. и 3. издању објављен је на веб страници „Самит будућности“.

У тексту уговора се наводи да дигиталне технологије „доносе огромне потенцијалне користи за људско благостање и напредак друштва“ и да стога морамо затворити сваки дигитални јаз између и унутар земаља.

Наведени циљ је „дигитална будућност за све“.

Норберт Херинг објашњава зашто елита не разговара са јавношћу о условима споразума. Они једноставно нису заинтересовани да нам дају прилику да се изјаснимо о томе:

Важно је шта није у уговору. Реч "добровољно" јавља се само у вези са потписивањем уговора. Међутим, грађани немају право да сами бирају будућност осим потпуно дигиталне. Зато што би то створило дигитални јаз који више не би требало да постоји. Ништа у уговору не указује да је такво право уопште разматрано.

Елита је одлучна да изгради дигиталну планету - затвор из које ће бити немогуће побећи.

Извршни директор Банке за међународна поравнања, познате као „Централна банка централних банака,” је врло детаљно описао елитну визију државе о финансијској супервизији и безготовинском друштву.

Према Агустину Карстенсу, централне банке ће ускоро имати „апсолутну контролу“ над свачијим новцем и „технологију која ће то обезбедити“.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/peach_blossombazi/34434

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 21 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.