header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Др Наоми Волф о документима „Фајзера“: Штампај Е-пошта
четвртак, 26 септембар 2024

  „Дуго сам желела да верујем да ово није повезано са смањивањем становништва, али на крају су ме докази садржани у „Фајзеровим“ документима уверили да је то тако.“

-Знали су да липидним наночестицама блокирају јајнике жена. Знали су да липидне наночестице пролазе кроз плаценту. Утврдили су да је смрт фетуса настала због излагања мајке вакцини.

-Знали су да су вакцинисане жене које су дојиле своју децу уписивале болести одојчади у своју евиденцију.

-Зато говорим о Менгелеовој науци. Ово су само дијаграми који то показују. Много хиљада беба повраћа. Многе хиљаде беба имају едем, који је отечено месо. Многе хиљаде беба имају нападе. Знате, једно дете је умрло од отказивања више органа код дојиља које су вакцинисане. И сигуран сам да до данас у Холандији, широм Европе, широм света, нико вакцинисаним мајкама не говори да могу да ризикују животе своје деце бринући се о њима.

-Али „Фајзер је знао за ово у једном од одељака докумената. Овде је више од 80% случајева спонтаног побачаја или недошене труднође. „Фајзер“ зна да у сперми вакцинисаних мушкараца постоји нешто што може представљати ризик за жене или фетусе, па упозоравају вакцинисане мушкарце да немају секс са женама у репродуктивном периоду. А ако су одлучили да користе два поуздана облика контрацепције, онда су знали да ињекција не остаје на месту убода, већ се шири по целом телу у року од 48 сати, акумулирајући се у надбубрежним жлездама, слезини, лимфном систему, јетри, продире у крвно-мождану баријеру, што изазива многе компликације.

Документи Беле куће показују да су у априлу 2021. уложени сви напори да се то заташка, али су једноставно наставили тог лета и следеће године да промовишу вакцинацију родитеља својих грађана, знајући да ће их то повредити и убити.

Превод: "Борба за веру"

Извор: https://t.me/c/2059917604/1875

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 26 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 79 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.