header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Инсајдер: Влада Велике Британије унајмила је „најамничке медицинске сестре“ да „насилно еутаназују“ Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2024

 Садистичке медицинске сестре које су радиле анонимно без ознака са именом у болницама током пандемије еутаназирале су милионе пацијената, према болничким узбуњивачима (https://thepeoplesvoice.tv/i) без сагласности њихових породица.

Оно што је још алармантније је да су ове ангажоване „медицинске сестре“ сада нетрагом нестале, избегавши сваки облик одговорности.

Влада и медији приморали су Британце да стоје испред својих домова и пљешћу рукама како би се захвалили Националној здравственој служби за њихов напоран рад током пандемије ковида.

Кад би људи само знали шта се заиста дешава у болницама и старачким домовима током пандемије.

Широм света, велике фармацеутске компаније, владе и болнице напорно раде да сакрију мрачну истину о пандемији ковида.

У САД је то био Ремдесивир и механичка вентилација. У Великој Британији је то био мидазолам, који је случајно лек за погубљење у САД.

Британска новинарка Џеки Девој објашњава како се медицинска диктатура извукла еутаназирањем Covid-19 и других пацијената током пандемије.

Ко су биле ове медицинске сестре убице? Како Девој објашњава, оне нису биле као обичне медицинске сестре.

Постоје наводи да су довођене стране медицинске сестре, зване „специјалци“, слично најамничким медицинским сестрама, које су према пацијентима деловале хладно, дистанцирано и садистички.

За разлику од обичних медицинских сестара, нису носиле плочице са именима... и сада им се не може ући у траг. Ово је све било намерно. Познато је да коришћене комбинације лекова изазивају смрт.

Током пандемије, болнице су „насилно еутаназирале“ пацијенте и убрајале њихове смрти под „КОВИД-19“ како би повећале званични број смртних случајева од ковида, унели програме засноване на страху међу масама и поставили темеље за катастрофално ширење  вакцина мРНА вакцина против ковида. Ово је поткриепљено увјерљивим доказима чланова блиских породица и владиних узбуњивача за шкотску истрагу о Covid-19 (https://www.covid19inquiry.scot/), која је тренутно у току.

Превод и приређивање: „Борба за веру“

 

 

 

 


Последњи пут ажурирано ( субота, 28 септембар 2024 )
 
Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.