header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Бил Гејтс позива све труднице у Африци да узимају његове нове мистериозне 'микронутријенте' Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2024

  Свака трудница у Африци треба да узима суплементе микронутријената, нови пренатални витамин који је развила Гејтс фондација, каже милијардер еугеничар Бил Гејтс.

 У уторак, током јутарњег наступа CBS, Гејтс је упознао Африканце са својом новом линијом мистериозних витамина, поносно изјављујући да производња кошта само 1 долар по глави становника.

Зато сада покушавамо да осигурамо да свака трудница у Африци, где им исхрана не даје довољно ових витамина, има приступ њима.

ВИДЕО:

https://t.me/peach_blossombazi/34473

Према веб-сајту Гејтс фондације, скоро 500.000 живота могло би да буде спасено до 2040. ако би земље са ниским и средњим приходима „усвојиле вишеструке суплементе микронутријената, који су најкомплетнији пренатални витамини на свету“.

 Гејтс није објаснио како се спасавање афричких живота уклапа у његов дугогодишњи програм смањења глобалне популације кроз „здравствену заштиту и вакцине“, почевши од Африке и Индије.

 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 27 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.