header image
Уредништво: Драган (Никодим) Богосављевић: ДОШАО ЈЕ РУСКИ ЦАР! Штампај Е-пошта
недеља, 29 септембар 2024
         Драган (Никодим) Богосављевић објавио је на „Јутјубу“ да је (ни мање ни више) ДОШАО РУСКИ ЦАР, кога је годинама најављивао.

Руски цар је, каже Драган, објавио себе кроз песму „Устај с колена, света Русијо!“, коју је извео у рок стилу, због чега се „неко може мало саблазнити“, али „он је тражио форму и није могао да нађе бољу форму од рок песме, рок музике, зато што она по снази одговара снази речи песме. Тако да је садржај битан, а и форма није неважна. Дакле спој новог и древног, односно предањског“, нагласио је Богосављевић.

На тражење својих пратилаца да постави линк песме, Драган (тајанствено) одговара, да то не може да уради, јер није сигуран „да ли знају да чувају тајну“.

Али, „руски цар“ и његова песма се ипак могу видети. Драган је према камери којом се снима окренуо други свој телефон, и пустио песму.

Подсећамо да је бивши архимандрит Никодим недавно извређао оца Симеона Рукумијског и правоверје (наша реакција може се прочитати овде:), стајући на страну српских новотараца и грчких  новотараца  и новокалендараца по питању праксе припреме за причешће (сада је отишао још даље па оца Симеона назива "мала маца за старца Елпидија"), чиме се дефинитивно разоткрио као новотарац, против којих се - наводно - бори.

 

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 


 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 29 септембар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.