header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Хиљаде Јутјубера који су спонзорисао "Фајзер" умрло је од мРНА вакцине Штампај Е-пошта
среда, 02 октобар 2024

 Јутјубери и утицајни људи на друштвеним мрежама одиграли су кључну улогу у ширењу пропаганде Велике фармације током пандемије, подстичући масовну психозу због које је велики део популације практично хипнотизован и слепо следи драконске мере борбе са COVID.

Карма је ухватила корак са јутјуберима који су држали новац Биг Фарме у џепу и промовисали вакцине. (https://thepeoplesvoice.tv/thousands-of- )

Сада се разорне последице одвијају пред нашим очима - десетинама хиљада младих, здравих људи дијагностикован је редак и агресиван „турбо рак“, а много више умире од срчаних удара и катастрофалних крварења у мозгу.

Независни медији су објавили да су милиони здравих људи, укључујући професионалне спортисте, умрли откако је вакцина постала доступна.

Као што је Абрахам Линколн рекао: „Можете заваравати неке људе све време, а понекад и све људе, али не можете заваравати све људе све време.

Како млади људи настављају да умиру невиђеном брзином, људи почињу да се буде. Они постају радикалнији према великим фармацеутским компанијама, схватајући да су годинама преварени.

 Грејс Хелбиг је само један пример десетина хиљада Jutjub инфлуенсера који су оболели од рака јетре. У Грејсином случају, дијагноза је дошла само две године након што је узела новац од Биг Фарме да промовише лек међу својих 2,6 милиона пратилаца

Грејс је радила до максимума, зарађивала новац и охрабривала милионе својих следбеника да добију вакцину и подигну свој ниво, баш као и она.

Популарни јутјубер EONutrition је недавно објавио видео у којем изражава изненађење запањујућим бројем колега Јутјубера који су недавно умрли или им је дијагностикован рак јетре.

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 02 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 98 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.