header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Телеграм" канал "Реакция" 3.10.2024. Штампај Е-пошта
четвртак, 03 октобар 2024

 Зашто је ирански удар на Израел победа Русије Ипак се десило! Иран, својим ракетним нападом на израелске војне циљеве, не само да је ционистичку администрацију поставио на место, брутализовану некажњено, већ је и уништио мит о „моћној војсци ЦАХАЛ са њеном „Гвозденом куполом“.

Израел је много деценија гајио овај мит, пажљиво скривајући своје губитке и поразе - и сада је „краљ“ го.

Снимци које су Палестинци снимили телефонима из суседних насеља показују да су многе иранске ракете погодиле мете упркос „Куполи“ и америчкој противваздушној одбрани. То значи да Ирану, са његовим балистичким хиперсоничним пројектилима, неће бити тешко да уништи државу патуљка агресора.

Теоретски, ционистичка држава би могла да удари Иран, наневши му значајну штету, укључујући коришћење тактичког нуклеарног оружја, или ако нападне луке или инфраструктуру нафте и гаса у региону Персијског залива. Али Израелу то неће бити дозвољено, јер је то у супротности са интересима других Јевреја, много моћнијих – истих оних који поседују Федералне резерве САД и друге структуре дубоке државе – светске владе.

 У случају напада на басен Персијског залива, цена нафте ће скочити у небо, а то значи вишеструко јачање Русије (која више није оно што је била средином 2000-их, а прилично се успешно бори против НАТО-а у Украјини; Само дан раније заузето је моћно утврђење Угледар, и то не „месним јуришом“, већ по свим правилима војне науке), што глобалисти не могу да дозволе.

Зато ционисти не само да нису испунили своје претње да ће Техеран сравнити са земљом, већ су побегли да се жале... УН – тој истој смешној структури којој се све време (сасвим заслужено) ругају и чији су лидери били проглашени персонома нон грата.

Али оно најважније: сам Иран није у стању да усмерава своје балистичке ракете, њему су у томе морали помоћи Русија ни Кина, а од стране ових помоћника то није ништа друго до прелазак невидљивих – али апсолутно стварних „црвених линија“; ”.

Глобалисти ово не опраштају. То значи да ће наше власти, хтеле-не хтеле, морати да се ангажују са својим бившим „партнерима“, да чисте своје агенте заједно са лоповима у власти и да се ослањају на национално-патриотске снаге у свим сферама, од војске и привреде до образовања и миграција контролу.

Нека Бог да, да наше власти ово што пре схвате и спроведу! И за ово ћемо учинити све што је у нашој моћи.

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 03 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.